Nu-mi vine sa cred ca ai facut asa ceva! cum doamne iarta-ma sa-ti vezi iubitul in pat cu fostaa. Ai procedat total gresit du-te si vorbeste cu el si spune-i ca a fost cea mai mare greseala a vietii talee. Preferabil roaga-l sa incheie tot cu fostaa pentru ca din cate se vede nu e fosta e si actuala. tu esti oarba>? e clar ca mai simte ceva pentru ea pune-l sa aleaga ori ea ori tu daca te alege pe tine inseamna ca te iubeste dar daca nu reorinteaza-te... Bafta
Cred ca-i o gluma! Nu puteai face o asa greseala! Daca ai facut-o meriti regretele!
Buna! de ce trebuia sa o alegeti pe fosta daca vr sex in 3? alegerea asta, e grava, mai ales daca el a propus chestia asta. e f posibil ca el sa mai aiba sentimente pentru ea si sa nu se poata rupa de trecut. ai grija! vb cu el si da, spune-i ca vrei sa rupeti orice legatura cu fosta. dupa reactia lui iti dai seama d restul. bafta!
Glumesti nu? Spune-i lui toate astea...plus ca sper ca te gandesti ce se poate intampla dca afla altii
Fosta lui prietena e cea mai buna prietena a mea si a lui. nu mai are sentimente pentru ea numai ca eu sunt geloasa.
Lavinutzz are dreptate, e clar ca mai simte ceva pentru fosta. Dar totusi cum ai putut sa duci actul pana la capat? Faceti sex si cu exul tau.
Pai... mori. Data viitoare incearca sa faci sex in 4, s-ar putea sa-ti placa daca nu, incearca in 5 si tot asa pana la infinit
Ai facut alegerea asta pentru ca ''fosta'' e prietena ta,te intelegi cu ea si ca ti-ai dorit si tu acest lucru? Sau ai facut-o pentru ca tii prea mult la el si in felul acesta, te-ai gandit ca daca faci asta pentru el, nu il vei pierde? Ma gandesc ca el ti-a propus acest lucru,nu tu. Se pare ca esti f deschisa si ai acceptat sa-i indeplinesti fantezia. Ok, inteleg, dar nu se face cu fosta lui iubita. Totusi, ei au avut o relatie, poate ca s-au iubit, au un trecut impreuna. Trebuia sa te gandesti la asta inainte. Daca tu refuzai sa participi, iar el vroia sa va despartiti din acest motiv, era f clar ca nu tine la tine si ca nu are in minte, decat sex. Trebuia sa refuzi, dar acum ca s-a intamplat, nu poti face decat sa rupeti amandoi legatura cu ea si sa o luati de la capat, dar ca sa poti trebuie sa uiti ce s-a intamplat. Daca el nu vrea sa rupa legatura cu fosta, lasa-l. Baieti mai sunt.
liliana77any întreabă: