| didisor6619 a întrebat:

Am facut sex in trei cu fosta lui prietena. Nu am crezut ca o sa ma deranjeze dar m-a deranjat foarte tare.Am vrut sa il testez sa vad ce face... acum imi vine sa mor. ce pot sa fac?

10 răspunsuri:
| Lavinutzz a răspuns:

Nu-mi vine sa cred ca ai facut asa ceva! cum doamne iarta-ma sa-ti vezi iubitul in pat cu fostaa. Ai procedat total gresit du-te si vorbeste cu el si spune-i ca a fost cea mai mare greseala a vietii talee. Preferabil roaga-l sa incheie tot cu fostaa pentru ca din cate se vede nu e fosta e si actuala. tu esti oarba>? e clar ca mai simte ceva pentru ea pune-l sa aleaga ori ea ori tu daca te alege pe tine inseamna ca te iubeste dar daca nu reorinteaza-te... Baftawinking

| foxi a răspuns:

Cred ca-i o gluma! Nu puteai face o asa greseala! Daca ai facut-o meriti regretele!

| LadyGA a răspuns:

Buna! de ce trebuia sa o alegeti pe fosta daca vr sex in 3? alegerea asta, e grava, mai ales daca el a propus chestia asta. e f posibil ca el sa mai aiba sentimente pentru ea si sa nu se poata rupa de trecut. ai grija! vb cu el si da, spune-i ca vrei sa rupeti orice legatura cu fosta. dupa reactia lui iti dai seama d restul. bafta!

| ascovit a răspuns:

Glumesti nu? Spune-i lui toate astea...plus ca sper ca te gandesti ce se poate intampla dca afla altii

| didisor6619 explică (pentru Lavinutzz):

Fosta lui prietena e cea mai buna prietena a mea si a lui. nu mai are sentimente pentru ea numai ca eu sunt geloasa.

| opal a răspuns:

Lavinutzz are dreptate, e clar ca mai simte ceva pentru fosta. Dar totusi cum ai putut sa duci actul pana la capat? Faceti sex si cu exul tau.

| IMC90 a răspuns:

Pai... mori. Data viitoare incearca sa faci sex in 4, s-ar putea sa-ti placahee hee daca nu, incearca in 5 si tot asa pana la infinitwinking

| DeliaMarius a răspuns:

Ai facut alegerea asta pentru ca ''fosta'' e prietena ta,te intelegi cu ea si ca ti-ai dorit si tu acest lucru? Sau ai facut-o pentru ca tii prea mult la el si in felul acesta, te-ai gandit ca daca faci asta pentru el, nu il vei pierde? Ma gandesc ca el ti-a propus acest lucru,nu tu. Se pare ca esti f deschisa si ai acceptat sa-i indeplinesti fantezia. Ok, inteleg, dar nu se face cu fosta lui iubita. Totusi, ei au avut o relatie, poate ca s-au iubit, au un trecut impreuna. Trebuia sa te gandesti la asta inainte. Daca tu refuzai sa participi, iar el vroia sa va despartiti din acest motiv, era f clar ca nu tine la tine si ca nu are in minte, decat sex. Trebuia sa refuzi, dar acum ca s-a intamplat, nu poti face decat sa rupeti amandoi legatura cu ea si sa o luati de la capat, dar ca sa poti trebuie sa uiti ce s-a intamplat. Daca el nu vrea sa rupa legatura cu fosta, lasa-l. Baieti mai sunt.

| opium a răspuns:

Te-a mancat, te-a sacrpint.Ce vrei acum, mila?

| biutza333 a răspuns:

Cred ca e o gluma de ce ai ales pe ei?