| sparking a întrebat:

Am facut sex neprotejat si am cateva simptome de gonoree. mancaturi, dureri in gat, raceala etc. Am luat antibiotic pentru ca eram destul de racit, oare ma v a ajuta si la disparitia presupusei boli daca exista? Cum pot sa scap de ea?

12 răspunsuri:
| Lrs2015 a răspuns:

Salut!
Te pot ajuta cu detalii in privat. Am avut si eu.
Scrie mi!

| Violleta2022 a răspuns:

Urgent la medicul Ginecolog (daca esti fata), sau UROLOG ori la un cabinet de Boli dermato-venerice, fiindca o boala cu trasnmitere sexuala nu vine niciodata singura, ci la pachet cu mai multe, putand sa fie nu doar gonoree ci si HIV, sifilis, clamidia samd.

Bolile trebuiesc imediat diagnosticate si inceput tratamentul, ca netrate duc la complicatii si deces.

| anonimg a răspuns:

Relațiile sexuale trebuiesc să aibă loc doar în cadrul căsătoriei. Dumnezeu nu agreează preacurvia și va lăsa pe cei doi să se descurce singuri în viață cu problemele care și le-au creat din pricina neascultării lor.
Dumnezeu poate ajuta prin medici. Dar depinde de spiritul nostru -daca mergem în răzvrătire față de Dumnezeu sau nu- tratamentul ne va fi de folos sau nu.
Dumnezeu ne dorește binele; dar dacă ne-ar binecuvânta în timp ce noi încălcăm legile Sale, asta ar însemna că ar fi de acord cu încălcarea lor. Sida nu a luat naștere în relațiile de familie, ci în relațiile extramaritale. Dacă Dumnezeu ar oferi remediu pentru așa ceva, curvia și preacurvia nu ar mai avea limite. Oamenii trebuie să se teamă de ceva pentru ca Dumnezeu să nu-i nimicească ca pe timpul lui Noe.

| Sistemulxxl a răspuns:

Perfect. Bravo. Sifilis sau SIDA nu ai luat?

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Mîncărimi, mîncături nu există acest cuvint in dictionar, poate murături ai vrut sa spui, ai murături? laughing Esti răcit durerile in gît nu sunt de la gonoree, cine ti a spus ca ai gonoree un medic sau tu ti ai pus singur diagnosticul? Mergi la medic sa ti dea retetă de antibiotic, răceala nu iti trece fara antibiotic.

| dullcat a răspuns:

Nu, nu te va ajuta.Mergi la medic.

| sammie a răspuns:

Sex neprotejat. Bravo. Noi ce ar trebui să facem?

| Michele7 a răspuns:

Mergi la medic. Dacă nu ai nimic grav și scapi poate data viitoare ai să te gândești de două ori dacă este bine să faci sex neprotejat!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Antibioticul îl iei pentru o infecție bacteriană, nu pentru răceală care e o infecție virală (rinovirus); pentru infecție cu viruși se folosesc antivirale. Asta așa ca o completare la cunoștințele tale generale despre boli si tratament.

Acum cu privire la eventuala boala cu transmisie sexuală:
-noi aici forum nu te putem ajuta cu mare lucru;
-de ce nu ai folosit prezervativ?
-te-ai igienizat înainte și după partida de sex?
-numai face sex, ca infectezi și pe alții;
-mergi la medic pentru analize și tratament.
-și pe viitor, numai face sex cu parteneri necunoscuți.

| sparking explică (pentru Sistemulxxl):

Ba da, le am luat in carca si pe ele

| sparking explică (pentru anonimg):

Esti nebun cu acte

| anonimg a răspuns (pentru sparking):

Păi dacă eu sunt nebun care promovez moralitatea, atunci cum se numesc cei ce o calcă? ⊙⁠.⁠☉