Daca pe 4 aveai 20 de zile de la contact si tu zici ca trebuia sa iti vina pe 3 inseamna ca in august ai fost pe stop in perioada 1-10 nu? deci dupa ce iti vine ciclul urmatoarele 8 zile sunt cele mai sigure pentru a avea un contact daca terminasei cu menstruatia si ai avut contact in urmatoarele 8 zile nu sunt sanse sa fii ramas insarcinata daca ai facut dupa alea 8 zile atunci sansele cresc daca ai facut protejat iti sugerez sa te linistesti oricum testele de sarcina sunt sigure aproximativ 90% deci daca a iesit negativ atunci nu esti stai linistita daca ai facut protejat poate doar intarzie. te pup numa' bine:*
NU am facut protejat si am avut menstruati ain 3 aug si era regulata pana luna asta iar contact sexual a fost o sg data in toata luna pe 15 aug exacat in perioada fetila.
Pana in 6, dar eu o aveam regulata si imi venea de cateva luni tot in 3 sau 4 acum nu mie ff frica.ast rasp
Hm alea 8 zile sigure erau pana pe 14 nu vreau sa te sperii dar fa un test si daca iese pozitiv poate doamne ajuta e gresit eu zic sa vezi un ginecolog si daca nu sunt indiscreta te-as intreba cati ani ai adica mi-as dori sa vad daca esti chiar la o varsta la care nu esti pregatita pentru o sarcina ca vad ca esti f speriata stai linistita poate ca totul va fi bine:*
Daca tot negativ o sa iti iasa, inseamna ca nu esti insarcinata si motivul intarzierii este altul
Am 18 ani si nu inteleg ce vrei sa zici cu asta, bineinteles ca nu is pregatita eu nici nu stiu sa tin un copil in brate nici nu am casa el are inca 3 frati, nu am unde sa stau cu un copil daca i sa fie asa, mai am un an de scoala nu pot sa fac asa ceva nu poa sa mi se intample eu disper!
Nu am vrut sa sune urat doar ma intrebam ce varsta ai pentru ca vad ca esti speriata de chestia asta no offence imi pare rau daca s-a inteles gresit