| KrissNorton a întrebat:

Am fost ani de zile impreuna...am iubit o sar am si gresit f mult, dupa despartire am realizat ca e iubirea vietii, au trecut multe luni de atunci dar nimeni nu a reusit sa ma faca fericit si depresia a devenit din ce in ce mai mare. din cand in cand mai sunt semne din partea ei, uneori spune ca ma iubeste si ca sunt iubirea vietii ei dar ca nu poate sa fie cu mine, alteori sa o urmez fara sa mi indice unde e, iar alteori i mi reproseaza greselile din trecut! ce sa cred? sa continui sa sper ca vom fi iar impreuna sau sa incerc sa uit? dar specifuc ca desi au trecut multe luni o iubesc din ce in ce mai mult.

Răspuns Câştigător
cristacheceliute
| cristacheceliute a răspuns:

Amandoi spuneti ca v-ati gasit iubirea vietii dar nu puteti depasi niste greseli din trecut. Se bat cap in cap afirmatiile.
Cum adica spune sa o urmezi fara sa indice unde e? Parca citesti din "la tiganci"... Puneti-va amandoi ordine in ganduri si discutati serios, ori o reparati ori o aruncati. Tu esti primul care trebuie sa iti stabilesti prioritatile si ce esti dispus sa faci. Daca nu ramaneti impreuna insa, iti zic sigur: nu e ea iubirea de care vorbesti. Au trecut luni in care te-a mai provocat din cand in cand, daca nu e posibil sa fiti impreuna va trebui sa rupi orice legatura cu ea pana cand depasesti starile astea, pentru ca n-are rost sa continui sa te amagesti. Poate ca sperand sa fiti impreuna o sa suferi chiar 2-3 ani, dar cand nu mai speri si te rupi total o sa fii ok in mai putin de un an. E viata ta, tu decizi cum iti pierzi timpul.

9 răspunsuri:
| AIRIUS a răspuns:

Buna!
Te inteleg si imi pare rau pentru tine, dar ca un sfat, gandeste te in felul urmator...in momentul in care o relatie se deterioareaza si din diverse motive,nu,,poti,, renunta la ea ce urmeaza,nu este decat o agonie,sau daca vrei,inceputul sfarsitului.
De aceea,e ok, sa renunti la o reletie dupa ce vezi ca nu se mai poate,adica nimeni nu zice sa nu oferi inca o sansa,dar asta nu inseamna sa persisti in ale da,pentru ca va fi tot raul tau.
Oricat nu ti ai dori/imagina,inevitabilul tot se va intampla.
Intr o relatie,nu e suficienta doar/numai iubirea,sunt multe altele care trebuie sa fie prezente,spre ex,respectul e foarte important,pentru ca daca nu e respect,intervin jigniirile si deja ramai intr o relatie toxica.
Increderea,pentru ca oricat de mult ai crede ca se renunta de ex,la gelozie,aceasta in subconstientul tau/ei tot va ramane si nici nu stii ca trebuie decat o scanteie sa iasa focul.
Eu ti am spus toate astea acum,ca tu sa incepi sa vezi viata cu alti ochii,ca nu se termina viata la o pers si cum se spune,,fiecare sac isi are petecul,,.
Nu ma continua sa speri la o relatie cu ea,pentru ca nu faci altceva decat sa ti faci iluzi desarte,pentru ca din cate spui tu, ea doar cateodata iti spune ca esti iubirea vietii ei.
Nu te mai aporofunda in chestiile astea si incearca sa o uiti.
Sper sa ti fii fost de ajutor, macar un pic!
Sarbatori fericite!

| feellikeido a răspuns:

Din proprie experienta iti zic sa iti iei gandu de la acea persoana.altfel ai sanse mari sa suferi mai mult pe viitor

| KrissNorton explică (pentru AIRIUS):

Este foarte ok ce spui tu,dar situatia sta in felul urmator,acum sunt intr o situatie in care ea este singura persoana care mi ar putea salva ciata la propriu! dar ea nu nici un semn sigur ca ar faceo,doar vorbe de genul te iubesc, esti viata mea, dar nici un semn ca m ar ajuta.i am spus ca nu mai vreau sa intru in viata ei daca nu vrea dar doar sa ma ajute...si tot nimic concret...

| Donjuan a răspuns:

Man sti ce inseamna jocuri murdare.
Am intalnit si eu de astea din partea femeilor.
Sti ce daca face cineva asa ceva, o lasicu ochi in soare.
Nu lasa sa-si bata joc de sentimentele tale si sanatatea ta sufleteasca.

| AIRIUS a răspuns (pentru KrissNorton):

Buna din nou!
Nu incerca sa o judeci,eu cred c`a pe tine te am mai sfatuit odata,nu stiu sigur,dar a mai aparut un msg de genul asta,,ca ea e singura care mi ar salva viata,, stiu in mod sigur ca am mai rasp odata si daca nu esti tot tu aceea pers,inseamna ca seamana cazurile intre ele.
Asa cum am rasp si atunci,cred ca daca ea ar fi singura in masura sa ti salveze viata,asa cum spui tu,nu inteleg ce o retine,pentru ca pana la urma nu e vb de continuare relatie,e ceva de viata si moarte.
Acum numai tu stii care e adevarata problema,si de ce numai ea are rezolvarea,dar sper si tind sa cred ca nu e vb despre ganduri negre,care le ai putea avea tu asupra vietii tale,atunci sincer nu stiu cu ce te ar putea ajuta.
Pt ca daca tu ai avea o problema,de ex,sa fii bolnav si sa zicem ca ai avea nevoie de sange,ceva de genul,si doar ea e compatibila,nu cred ca nu te ar putea ajuta.
Sincer,nu pot sa ti dau prea multe sfaturi,vis a vis de problema ta,pentru ca nu stiu cu ce exact te confrunti,dar daca e vb de gan direa ta negativa,trebuie sa te schimbi,pentru ca iubire nu poti sa impui niciodata,never,daca o pers nu sta cu tine din dragoste,te complici sa tarasti de relatie,doar ca,, tu te multumesti si cu atat,,.
Pana la urma, si ea are drept la viata ei.
Bafta!

Multumesc enorm! este ciudat cum niste straini m au facut sa renasc si sa mi dau seama ca nu are rost sa ma chinui si ca trecutul este trecut! mi ati schimbat viata si pentru asta va multumesc! sarbatori fericite!

Buna din nou!

Ma bucur ca cel putin,te vad din scris,un pic mai optimist.
Nu e ok pentru nici o pers sa tanjeasca atat intr o relatie sau dupa o relatie.
Eu consider ca ajungi sa te degradezi,lucru pe care mai tarziu cu siguranta il vei regreta.
Iti mai dau un sfat,niciodata o femeie/barbat sa nu te vada topit dupa el/ea,pentru ca atunci il scarbesti sau daca nu poti sa strii ca esti coordonat de el/ea,tot timpul.
Asta e secretul,indiferent cat de dureros ar fi si cat ar plange sufleul in tine,nu ii te arata,nu te injosi,nu incerac s o aduci acasa din compasiune pentru tine!
Sper sa inveti macar un pic in viitor din ceea ce tia maspus,sau macar sa ti amintesti de ce ti am spus.
Vis a vis de prietena ta[daca mai e],parerea mea ar fi sa nu o mai cauti,un timp macar, si o sa vezi o schimbare de la ea in sensul asta!
Sa ia parte de sanatate si de tot ce i mai bun si sa ti lumineze Dumnezeu mintea, catre un drum mai bun1!
Craciun fericit

Multumesc mult de tot! a contat mult de tot ce mi ai spus.stiam si eu asta dar parca vorbele voastre au rupt ceva in mine! nu m am injosit pentru ca femeia asta a fost linga mine si la bine si la greu si eu i am gresit mult dar consider ca am platit pina acum si nu se merita sa mi bat joc de viata mea! pentru nimeni...krissnorton pe mess pentru ca nu cred ca pot sa ti trimit mesaj.

Pai eu te am adaugat ca prieten in agenda mea de mess, cand esti online, te vad si iti scriu.
Dar tu nu mi poti trimite de pe mess?