| flor31 a întrebat:

Am fost cu un baiat, dar m-am departit de el, iar mie imi mai place de el, nu am mai vorbit si nici nu m-am intalnit cu el, si el este singur, ce sa fac sa imi bag id lui in lista de mess, sa mai vorbesc cu el sau sa ii las in pace?

Răspuns Câştigător
| Violetta2303 a răspuns:

Uite incerca sa o pui pe o prietena de a ta care o cunoste si el sa vorbeasca cu el ceva gen ce faci etc. si el va zice bine u? si ea sa zica uite vorbesc cu Flor. si roaga-te la dumnezeu ca el sa ii ceara id-u tau daca nu baga u id-u si discuta cu el dar nu ii spune din prima ce vreai asteapta o zi 2 vorbiti si dupa poate face el primul passmug ca sa iti pastrezi si u mandria de fatatongue

4 răspunsuri:
| SunshineGirl a răspuns:

Da,ar trebui sa-i bagi id`ul.Sa vorbiti asa, diverse, sa nu`si dea seama ca inca il iubesti...Ba chiar arata`i ca esti fericita, dar nici ca ti-ar displacea sa va impacati.Ai grija insa cum formulezi, sa nu pari disperata.Mult succes! :*

| Needle a răspuns:

Pai daca iti place de el, il poti lasa in pace... daca il iubesti ai putea baga id lui si poate vorbiti si va impacati.

| Cory_3470 a răspuns:

Pai eu una asa zice sa ii bagi id si mai vb cu.ramanetii prietenii chiar daca nu mai sunte`ti impreunaa:*

bafta!:*

fundastraight face

| MiuuuxD a răspuns:

Am fost si eu in aceiasi situatie dar baiatul a avut foarte multe iubite si am suferit enorm si mi-am dorit f mult sa fiu cu el...acum suntem impreuna, asta dupa 4 luniwinking. daca chiar il iubesti vb cu el, incearca sa ai mai mult tupeu dar daca stii sigur ca nu mai aveti nici un fel de sansa in a mai fi impreuna nu te chinui si incearca sa gasesti pe altuwinking.iti spun asta din experientastraight face