Aoleo, nu va mai jeliti atata. Peste 5-10 ani o sa te bufneasca rasul de dramele astea de acum.
Nu ti-e clar ca e un usuratic? E fericit? Probabil daca sunteti adolescenti a gasit-o pe una cu care face sex. Daca nu sunteti adolescenti si aveati o relatie matura si normala cu sex si tot tacamul...stai calma ca probabil nici cu aia nu va sta foarte mult.
Oricum ar fi, de la tine nu mai vrea nimic si e cazul sa intelegi asta.
Nu e usuratic, e minor neexperimentat
Eu cred ca din contra, tocmai a facut si el cunostinta cu. "experienta" si e in calduri
Nu, eu cred ca sunt minori. Fac pariu
Pai da, or fi minori. Eu ma refer la faptul ca a facut cunostinta cu... minunea feminina de curand si acum e disperat sa faca cat mai mult. Sunt sigura ca iti aduci aminte cum a fost la inceput ...ca altceva nu mai vedeai in fata ochilor decat pasarica )
Mda ii place sa umble cu mai multe, cel care aleargă dupa mai multi iepuri nu prinde niciunul! Ar trebui sa vorbesti cu el pe cine vrea, intre voi lipseste comunicarea, intreaba -l ce si doreste ori cu tine, ori cu restul... Daca nu o sa mearga, lasa l nu este timpul pierdut, o sa ti treacă si o sa gasesti pe cineva mult mai bun in viata ta, ai incredere in tine si nu claca! Sper ca te am ajutat