| BiancaBianca20016 a întrebat:

Am fost cu un baiat,si dupa ce ne-am despartit s-a bagat cu alta,dupa un timp am inceput sa vorbim, ne vedeam, ne sarutam dar nu era nimic oficial. Dupa o perioada s-a bagat cu alta, iar in timpul asta ma cauta si imi spunea ca ii pare rau si vroia sa-l iert. L-am iertat. Ne vedeam,batea apropori sa fim impreuna, isi dorea lucrul acesta, imi doream si eu.Ne-am vazut intr-o zi,totul bine si frumos iar dupa cateva zile nu m-a mai bagat in seama, nu-i mai pasa de mine, era foarte indiferent si dupa am vazut ca e cu alta fata. Observ ca e foarte fericit. Eu nu-l inteleg. Eu am tinut mult la el, l-am iubit mult, si inca il iubesc. Nu pot trece peste, era perfect pentru mine, plang in fiecare zi si nu stiu ce sa mai fac. Am momente cand imi doresc sa mor.
Dati-mi un sfat va roog!

8 răspunsuri:
| ANONIM128552 a răspuns:

Mda ii place sa umble cu mai multe, cel care aleargă dupa mai multi iepuri nu prinde niciunul! Ar trebui sa vorbesti cu el pe cine vrea, intre voi lipseste comunicarea, intreaba -l ce si doreste ori cu tine, ori cu restul... Daca nu o sa mearga, lasa l nu este timpul pierdut, o sa ti treacă si o sa gasesti pe cineva mult mai bun in viata ta, ai incredere in tine si nu claca! Sper ca te am ajutat

| BoYkAn a răspuns:

Il poti inlocui, cu minewinking

| sofisis a răspuns:

Aoleo, nu va mai jeliti atata. Peste 5-10 ani o sa te bufneasca rasul de dramele astea de acum.
Nu ti-e clar ca e un usuratic? E fericit? Probabil daca sunteti adolescenti a gasit-o pe una cu care face sex. Daca nu sunteti adolescenti si aveati o relatie matura si normala cu sex si tot tacamul...stai calma ca probabil nici cu aia nu va sta foarte mult.
Oricum ar fi, de la tine nu mai vrea nimic si e cazul sa intelegi asta.

| TheLoveDoctorr a răspuns (pentru sofisis):

Nu e usuratic, e minor neexperimentat big grin

| sofisis a răspuns (pentru TheLoveDoctorr):

Eu cred ca din contra, tocmai a facut si el cunostinta cu. "experienta" si e in calduri happy

| BiancaBianca20016 explică:

Nu este minor, si a avut multe iubite la viata lui

| TheLoveDoctorr a răspuns (pentru sofisis):

Nu, eu cred ca sunt minori. Fac pariu

| sofisis a răspuns (pentru TheLoveDoctorr):

Pai da, or fi minori. Eu ma refer la faptul ca a facut cunostinta cu... minunea feminina de curand si acum e disperat sa faca cat mai mult. Sunt sigura ca iti aduci aminte cum a fost la inceput ...ca altceva nu mai vedeai in fata ochilor decat pasarica laughing)