Ai doua variante de rezolvare:
a) Stai frumos și dă-i semne că nu te interesează cu cine iese el după despărțire.(Metoda fetei cuminți)
b) Metoda fetei obrăznicuțe este de a-i întoarce moneda, cât timp ești cu el flirtează și tu cu altul...
Vrea sa te faca geloasa si e un badaran. Mai sunt si alte metode, dar nu aveti voi varsta!
Ignora-l, sau spune-i alora la care se da ca v-ati despartit pentru ca are puIa mica, o sa ii piara cheful si lui si ei iar tu dispari in regim de urgenta, ca daca i-o arata si aia o considera potrivita ti-o iei in bot stereo!
Bye!
(Copchii inculti)
Vrea sa te faca geloasa si vrea sa vada daca ma tii la el. Mai bine nu la-i baga in seama
Vrea sa te faca geloasa sa vada daca iti mai pasa de el. Fii indiferenta cu el sau trateaza-l cu aceeasi moneda aratandu-i ca nu-ti mai pasa de el.
Da eu de el
Atunci nu-l baga in seama
Okey
Deci daca te-ai despartit de el, vrea sa te supere, si inseamna ca e idiot.Incearca sa nu-l bagi in seama.Va renunta la un momentdat.Si ar trebui sa intelegi ca vrea sa-ti arate ce ai pierdut.Eu asta cred
Daca e invers atunci nu are sens.
Pai... ar trebui sa intelegi ca vrea sa te faca geloasa! Care da intelesul ca inca te mai place...
Vrea atentie Nu il mai baga in seama, si stai si tu cu alti baieti, prieteni Sa vada ca nu iti pasa Si daca exagereaza spune-i-o pe fata :* Fundaaa 3
Nu trebuie sa il bagi inseamna, trateaza-l cu refuz.Gandestete ca nu te'a meritat si ca tu meriti ceva mai bun decat el!