Unui baiat poate sa-i placa in acelasi timp, in aceeasi zi, 10 fete si pana seara sa-i treaca. Nu acelasi lucru se intampla atunci cand se indragosteste de o fata. De tine i-a placut la un moment dat si i-a trecut.
Eu zic ca asta e "razbunarea lui", pentru ca un baiat a cerut nr la o fata siu nu a vrut sa il dea si a zis"oricum era urata", pun pariu ca daca il dadea zicea ca e frumoasa, eu cred ca nu i-a trecut
Cred ca se prosteste.ori vrea sa se dea mare in fata prietenilor ca el nu renunta asa usor.(parerea mea).
"Placutul" iti trece de obicei intr-o clipa, cand celalalt face ceva neplacut.
Stupid cum să nu placă o fată frumoasă ca tine...
Revenind la subiect, este o tâmpenie, omul pur și simplu a testat terenul, nu i-a plăcut dintr-un anumit punct de vedere și acum l-a părăsit, dacă înțelegi ce vreau să spun.
Da, intr-adevar esti '' frumoasa'' (il atragi pe Azµre), in ceea ce priveste problema ta lasa timpul sa le rezolve pe toate, daca chiar te-a iubit o sa-si dea seama ce fata a pierdut si ca nu o sa mia aiba parte de asa o fata ca si tine, dupa parerea mea in viitorul apropiat o sa va impacati daca si u esti de acord!
Daca nu l-ai dezamagit cu adevarat, nu are motive sa te uite asa instantaneu!
HappynewCenusa întreabă: