| Adryana98 a întrebat:

Am fost cu un baiat si ne-am despartit miercurea trecuta...el zice ca nu ma mai place...de fapt din seara in care ne-am despartit nu ma mai place! Poate sa-i treaca asa repede, stiind ca m-a placut cu adevarat?

15 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

Unui baiat poate sa-i placa in acelasi timp, in aceeasi zi, 10 fete si pana seara sa-i treaca. Nu acelasi lucru se intampla atunci cand se indragosteste de o fata. De tine i-a placut la un moment dat si i-a trecut.

| KMaddieK a răspuns:

Eu zic ca asta e "razbunarea lui", pentru ca un baiat a cerut nr la o fata siu nu a vrut sa il dea si a zis"oricum era urata", pun pariu ca daca il dadea zicea ca e frumoasa, eu cred ca nu i-a trecut

| Plushul a răspuns:

Cred ca se prosteste.ori vrea sa se dea mare in fata prietenilor ca el nu renunta asa usor.(parerea mea).

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

"Placutul" iti trece de obicei intr-o clipa, cand celalalt face ceva neplacut.

| Azµre a răspuns:

Stupid cum să nu placă o fată frumoasă ca tine...
Revenind la subiect, este o tâmpenie, omul pur și simplu a testat terenul, nu i-a plăcut dintr-un anumit punct de vedere și acum l-a părăsit, dacă înțelegi ce vreau să spun.

| Adryana98 explică (pentru Azµre):

Mersi ca ai zis ca sunt frumoasa!:*

| Azµre a răspuns (pentru Adryana98):

N-ai pentru ce, acesta este adevărul. Dacă te-a părăsit, nu acesta a fost motiv ci altul. Poate el căuta altceva la tine, la frumusețea ta se aștepta la alte bunătăți. Așa că, capul sus și dă-l uitării.

| scama100 a răspuns:

Da, intr-adevar esti '' frumoasa'' (il atragi pe Azµre), in ceea ce priveste problema ta lasa timpul sa le rezolve pe toate, daca chiar te-a iubit o sa-si dea seama ce fata a pierdut si ca nu o sa mia aiba parte de asa o fata ca si tine, dupa parerea mea in viitorul apropiat o sa va impacati daca si u esti de acord!

| Azµre a răspuns (pentru scama100):

Ușor ușor, sunt bărbat însurat laughing să nu se înțeleagă altceva laughing
PS: bun răspuns

| mona a răspuns:

Nu cred ca ii poate trece asa repede daca chiar te-a placut cu adevarat

| scama100 a răspuns (pentru Azµre):

winking

| GeorGEBlaCKRidER a răspuns (pentru Azµre):

Prima fraza.Mi-ai laut vorbele din gurahee hee

| Azµre a răspuns (pentru GeorGEBlaCKRidER):

happy Thx

| LineGuide a răspuns:

Daca nu l-ai dezamagit cu adevarat, nu are motive sa te uite asa instantaneu!

| GeorGEBlaCKRidER a răspuns (pentru Azµre):

P.S. Sigur nu esti, altfel n-ai zabovi p'acilea happy