| Kathryyna a întrebat:

Am fost in concediu in relativa apropiere (Europa Centrala)si i-am dat numarul meu de telefon chelnerului unui restaurant. A fost pentru prima data cand fac asa ceva. Era foarte chipes, manierat, politicos si zambitor, iar asta m-a facut sa actionez usor impulsiv.
Nu ma asteptam sa ma sune, dar a sunat. A doua zi ne-am intalnit in centrul orasului si ne-am petrecut cateva ore bune plimbandu-se prin centru, discutand. A zis si el ca e pentru prima data cand iese cu o clienta ce ii da numarul. Era usor timid. In seara aia m-am culcat cu el.

Am descoperit ca sunt gravida. Si sigur cu el. Nu am fost cu altcineva in ultimul an. Am 27 de ani, el 29. Voi pastra sarcina, caci am un job bine platit, stabil, apartament al meu si imi asum responsabilitatea. Oricum mi-am dorit mereu sa fin mama. Dar nu stiu ce sa fac. Are rost sa ii scriu lui? Nu as vrea sa para ca vreau bani de la el sau ceva. Am propriul venit si imi dau seama ca e ridicola situatia si el e in alta tara si nici nu ne cunoastem practic. Nu as vrea sa fiu sacaitoare. Dar in acelasi timp m-as simti prost daca nu i-as scrie. Cum procedez?

4 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Gîndeste te ca copilul are nevoie de tată deci scrie i si vezi ce zice el va trebuii sa recunoasca copilul, iar daca nu va vrea o sa il cresti singură, de ce nu te ai protejat cand ai facut sex, el din ce țara este?

Răspuns utilizator avertizat
| Kathryyna explică (pentru Violleta2022):

Nu stiu daca era neaparat afemeiat. Mai mult eu eram cea cu initiativa. Parea chiar usor stanjenit de intreaga situatie, chiar daca ii placea sa isi petreaca seara cu mine

Răspuns utilizator avertizat