Tot ce poti tu sa faci este sa o inviti in oras si sa-i spui ca o placi, ca e draguta si ca ai vrea sa fie iubita ta! Daca accepta-felicitari, daca nu intreab-o daca ii place de varul tau si spune-i ca acel verisor are iubita! Si nu mi se pare frumos ca la ziua lyui v-a sarutat pe aman2! Poate vrea doar sa se joace! Gandeste-te si la varianta asta@
Cred ca daca era sa il placa pe varul tau erau impreuna pana acum. Cred ca ar trebui sa o inviti la o plimbare. Incearca sa vorbesti cu ea si vezi ce poti face. Cred ca ai avea mai multe sanse decat varul tau dar trebuie sa actionezi.
Ioane, Ionikutza spune-i la gagica in fata ca o placi! Ca ti-o ia varul tau de sub nas! Nu ai nimic de pierdut, macar sti ca ai incercat! Succes!
Asa. Da`te si tu la ea, ce ai de pierdut? Si spune-i ca o placi. Spune`i pe mess daca nu ai curaj din prima sa-i spui in fata. Dar trebuie sa infrunti totul!
Tin sa precizez ca fratele ei ma uraste . mama mea e cerata cu mama ei. cu toate acestea ea nu si-a schimbat comportamentul, ba chiar se poarta acum de parca ar sti ce vrea (nu e genul ei) dar am vazut cateza raspunsuri utile. mai astept si altele astfel