Eu zic sa incerci sa vorbesti cu el, baietii in general sunt mai orgoliosi si cum l-ai parasit probabil si-a pierdut increderea in tine. Oricum incearca sa vorbesti cu el. daca se poate fata in fata iar daca te mai iubeste o sa va impacati, si pe viitor incearca sa nu te desparti de el pentru orice cearta minora.
Imi place numele tau .
Acum serios, din punctul de vedere al unui baiat. Daca m-as fii despartit de o fata mai mare ca mine din voia ei,( si mi s-a intamplat [14 - 18 ani ] ), m-as fii simtit mic. In mintea baiatului cred ca se formeaza o idee oarecum ca el este mic si ca de aia te-ai despartit de el, ca este un fraier in comparatie cu altii, si ca vrei sa te intorci la el doar din mila.
Totusi, de ce te-ai despartit de el daca inca il iubesti?
O sa fie greu sa ii recastigi, dar incearca sa vorbesti cu el, sa iesiti undeva in parc si acordai toata atentia ta, astfel il poti recastiga.
Mai posteaza detalii (ex: cati ani ai tu, el, s.a. ), poate te putem ajuta, eu si comunitatea TPU.
Gata,am rezolvat:X.Mi-am luat inima-n dinti si i-am dat un mesaj ":*",:d si dupa m-a sunat si a ramas vorba sa mai vorbim; d.
KatiMe27 întreabă: