Parca venise la petrecere cu prietena lui...Parerea mea e ca te-a cam pacalit in seara aia daca asa s-a intamplat... Si nu e vb ca ai facut sex, e vb de mandria ta, tocmai cu el? care mai si ve nise cu noua ''cucerire'' la onomastica? hummm
Nu te merita.Nici el, nici "prietena" ta.Eu zic sa renunti la amandoi. Iti va fi foarte greu, dar mai bine suferi acum decat sa plangi o perioada mult mai lunga de timp.
Tu nici macar nu esti cu el.CUm sa ramai cu ceva cu care nu esti impreuna? Lasa-l si vei gasi pe cineva care sa te faca fericita.
1 cea care te-a invitat nu iti e pr daca a facut asta
2.lasa-l pe,, acel,, nu te merita si in + cared ca te-a c-am pacalit(fara rautate)
Sfatul meu:ai grija de acum cu cine umbli de la,, prietena,, la iubit
Sfatul meu. sa nu ramai cu el. daca are o actuala prietena si a venit sa iti ceara scuze. e clar ca cauta ceva la tine. in cazul de fata relatii intime. a facut rost de asa ceva probabil in cateva zile te va lasa. dar nu e batut in cuie. incearca sa vezi daca chiar tine la tine mai intai. pune`i niste intrebari de genu. mi-ai lipsit? ti-a fost dor de mine? etc. si vezi si u ce fel de raspunsuri iti da. poate e o flama mica in sufletul lui
Daca Are o alta prietenena nu stiu
Ce satii spun daca il iubesti si el te iubeste ramai cu el si zii sa se desparte de ea asta-i viata