| Boxter a întrebat:

Am fost iubita unui baiat care il iubesc pina acum.
Noi ne-am despartit, dar eu am dorint sa mai fim impreuna(am fost impreuna un an) si nu s-a primit.Am incercat sa fiu cit mai frumoasa in ochii lui, am incercat sa nu comunic des cu baietii in fata lui...am incercat de toate dar nu s-a primit nimic,una ce am reusit sa fac, e sa atrag atentia lui si gata,intotdeauna cind ma vedea la scoala se uita la mine foarte des.
Intrebarea mea este : Ce sa fac ca sa fiu impreuna cu el?
Oh da,mai este inca ceva, el acum este impreuna cu fosta lui si ma enerveaza lucrul ca m-a lasat pe mine si a plecat la fosta.
Ajutati-ma va rog! Il iubesc foarte tare si nu vreau sa-l pierd!)

Răspuns Câştigător
| Drolja a răspuns:

Abordează direct problema şi spune-i exact ce se petrece.
Sau lasă timpul să îşi facă treaba şi să îţi şteargă imaginea lui din inimă.
Din experienţă proprie îţi spun.

5 răspunsuri:
| LoveSleep a răspuns:

L-ai pierdut deja, încetează să te comporți ca un copil.

| Diiana232997 a răspuns:

Imi pare rau sa-ti zic, dar din moment ce are alta relatie.l-ai cam pierdut. Oamenii pleaca, nu avem ce face. Sfatul meu este sa-ti continui viata, iesi cu prietenele, preocupate de scoala.Nu are rost sa te chinui pentru o persoana care nu merita. Daca te iubea cu adevarat nu pleca.

| VerginicăVacăGrasă a răspuns:

Esti din repblica moldova nu? faptul ca s-a intors la fosta denota ca ea este mai interesanta ca tine si ii palce mai mult de ea, obisnuiesttee cu ideea

| Suck a răspuns:

Daca nu se impaca, cu fosta, mai il iubeai asa mult? Presupun ca nu.

| Boxter explică (pentru Diiana232997):

Suntem despartiti deja un an si 2 luni, dar tot imi mai este dor de el si il iubesc...