| Emilia7777 a întrebat:

Am fost la un salon de epilare definitiva, acolo era un bărbat și m-a epilat și la zona genitala pentru ca pentru asta m-am dus. Când am ajuns acasă soțul meu mi-a făcut un circ pentru ca a zis ca nu are nimeni voie sa îmi vadă acea zona, doar el și m-a acuzat ca eu m-am dus acolo special sa fac sex cu acel bărbat ceea ce nu e adevărat, m-am dus sa ma epilez.Ce ar trebui sa fac în aceasta situație? Credeți ca soțul meu a reacționat normal?

8 răspunsuri:
| Samir1945 a răspuns:

Ar trebui sa faci sex sa știi de ce te acuză

| ania a răspuns:

Ar fi trebuit sa il consulți inainte de a merge in acel salon. Im Biblie, Cartea Creatorului scrie ca dupa casatorie celalalt e stapan pe trupul partenerului de casatorie.

| honokamaru a răspuns:

Nu e normal asa ceva si ar trebui sa ti pui semne de intrebare daca reacționează asa urat

| Violleta2022 a răspuns:

Ai deja imaginatie bogata de cand sotul tau este impotent, dar povestea este slabuta si ireala, fiindca la un salon cosmetic barbatii nu pot epila femeile si nici vice versa.

| Madaxo97 a răspuns (pentru ania):

Wow, stăpân pe trupul partenerei? Chiar așa? Deci noi femeile suntem doar o bucată de carne pe care bărbații o cumpără după căsătorie și fac ce vor ei cu noi sau? Cum adică stăpân, și noi fiind sclave, nu? Eu înțeleg că sunteți de altă religie, posibil pocăită, dar v-ați dus cam departe cu biblia. Nu e nimeni stăpân pe corpul nimănui, căsătoria nu înseamnă închisoare sau sclavie.

| Madaxo97 a răspuns:

Eu nu am mai auzit până acum de bărbați angajați la salon de epilat care epilează femeile inghinal. Oricum, dacă doar te-a epilat și atât, nu are motive să se supere la modul serios.

| GirthD a răspuns:

Pai nu voia sa te vada cum ti-o rade un strain.

acum depinde, puteai sa nu ii spui sau puteai sa ceri sa te epileze o femeie.

pot intelege ca a fost suparat.