anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am fost lovit de 3-4 ori in testicule destul de serios.Care ar putea fi consecintele?

13 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

In principiu n-ar trebui sa se intample nimic. Fa-ti totusi o spermograma ca as te asiguri ca fertilitatea ta n-a fost afectata.

nony
| nony a răspuns:

Nu e logic ca ai putea sa iti iei la revedere de la copiii? raised eyebrows

| CevaNormal a răspuns:

Spune-i acelei fete care a facut-o sa nu o mai faca pentru ca exista riscul sa ramana fara copii toata viata big grin

| Ana a răspuns:

Nu cred ca sunt consecinte foarte grave, la mine in clasa cand e joi se stie... se da la... big grin eu nu sunt implicata, ca doar sunt fata laughing asa ca u stai linistit ca nu ti se intampla numai tie si consecinte prea grave nu suntwinking

| DrViorel a răspuns:

Buna! Daca nu simti durere partiala timpd e o saptamana, nu sunt probleme, stai linistit, corpul omenesc e,, proiectat" foarte bine nu e cum vezi in filme, ca un personaj ia o lovitura la,, jucarie" si 1 saptamana nu se mai trezeste, itizic pe langa lucru eu practick si Kickbox si MMA de 9 ani, am primit multe sub centura si inca traiesc... Deci stai calm, o zi buna sa ai!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Sa-l bati pe ala care ti dato

| loverboy111 a răspuns:

Poti sa ramai stersteril cea ce e foarte grav. Si apropo fetele NU testicule si nici "bat" ele au vagin.
P.s. in locul tau o bate-am sau il bateam dar oricum sunt sigur ca a fost o fata.

| XxAndreiMasterxX a răspuns:

Nu e nimic ca toti barbati se lovesc eu m-am lovit doar odata. si nu ma mai doare nimic acum nu am patit nimic oricum e naspa lovitura straight face

| Andi_Iulian_Edy_1982 a răspuns:

Esti sigura ca nu se poate intinpla nimic poate sa ramina ipotent si ce daca esti fata participa si ca si fetele au coaiiiiie coa.;;;;;;; e dar le are bagate inauntru in puta nu le are ca baieti linga participa si tu sa primesti un picior din fundu gradini la coaiiiiiiie coa.;;;;;;; esa vezi ce rau e si tie tiar comveni ana sa iti traga un picior in coaiiiee su un picior in tite eu cred ca nu ca tiai plinge de mila pe jos

| josmatriarhatul a răspuns:

Madutu la voi in clasa e imbecilitate deci. mai bine sa va loviti voi in ovare sa vezi ce lsini

| josmatriarhatul a răspuns:

Madutu la voi in clasa e imbecilitate deci. mai bine sa va loviti voi in ovare sa vezi ce lesini

| loredana_4869 a răspuns:

Esti sigura ca nu se poate intinpla nimic poate sa ramina ipotent si ce daca esti fata participa si ca si fetele au **** dar le are bagate inauntru in puta nu le are ca baieti linga participa si tu sa primesti un picior din fundu gradini la **** sa vezi ce rau e

| loredana_4869 a răspuns:

Ti tiar comveni ana sa te lovesca un baiat la **** sa te lase ipotenta pe toata viata eu cred ca nu