| Lahdoa a întrebat:

Am fost părăsit pentru unul "mai bun". Am 30 de ani și fost părăsit de prietena mea (29 de ani) pentru ca sunt în ochii ei prea woke.
Asta înseamnă că nu mănânc carne, prefer sa ma plimb cu bicicleta pentru ca efectiv ajung mult mai repede oriunde și sunt prea interesat se drepturile minorităților. Am lucrat ani de zile la centre și asociații care se ocupau de grupuri vulnerabile și mi se pare normal sa fiu interesat de acest domeniu. Ei I se pare ca îmi lipsește bărbăția.
Nu ii place ca port tricouri și nu cămașă. Nu ii place ca mi-am lăsat barba mai lunga. Zice ca și asta e ceva "modern". A zis ca nu sunt suficient de masculin. Fac bani destul de mulți ca am intrat în corporație (ceea ce face și ea). Dar a zis ca ar vrea sa aiba un bărbat ambițios lângă ea, pe care sa îl simtă superior ei.

M-a părăsit acum 2 luni și încă ma gândesc la asta, mai ales ca acum se vede de ceva timp cu ceva afacerist străin, îmbrăcat mereu elegant cu vreo 10 ani mai mare. Nu cred ca e neapărat foarte bogat. Dar da... are aer mai cum a vrut ea.

În fine, nu vreau sa îmi pierd vremea dorind răul cuiva. Cum sa trec peste și cum sa nu ma mai simt inferior ăluia? Este asa frumoasa și știu ca au dorit-o mulți. M-am simtit bine când m-a ales. Știu ca ii mai scriau tipi aiurea pe net, dar am văzut și cum ii bloca sau trimitea la plimbare. Deci frumoasa, par lung si ingrijit, atât de feminina, manierata, perfecta cu copii (nepoții mei o adorau) și fidelă. Simt ca nu voi mai găsi altceva la fel. Nici nu mai am motivație sa caut. Ce as fi putut face altfel?

6 răspunsuri:
| Miruna333 a răspuns:

Intotdeauna vor si persoana mai bune decat tine, cum si tu, la randul tau, esti mai bun decat altii.
Nu ii judeca alegerea, din moment ce a avut alta preferinta la barbati.
Nu sta si asculta la masculii toxici din comentarii care iti vor spune ca vai, nu te-a meritat, ea era,, pe interes'' si prostii de genul.
,, Simt ca nu voi mai găsi altceva la fel. Nici nu mai am motivație sa caut. ''
Nu ai spus nicio raritate ca sa poti afirma ca nu vei mai gasi vreodata asa ceva. Oricand, exista o persoana si mai buna.
Normal ca nu esti inca pregatit sa cauti pe altcineva, e si normal, te-a afectat despartirea.
Fa terapie, pune-te pe primul loc

| Kufu95 a răspuns:

Aha, deci era o femeie care se baza pe stereotipuri, am înțeles, stai liniștit că nu ai pierdut nimic, eu cred că ți-a făcut un bine că a plecat. Tu fi în continuare cum îți dorești, că va apărea și pentru tine care te va plăcea așa cum ești. Nu are rost să dorești răul ei, mai bine zi să se bucure de alegerea făcută, indiferent că ți-a reproșat ție sau nu, vei demonstra că ai mult caracter și înțelepciune prin asta.

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Trece.
Stiu ca acum iti e greu sa vezi intr-un orizont mai indepartat, dar sa stii ca a facut loc in viata ta pentru altcineva. Cineva mai bun pentru tine.

Se pare ca voi 2 nu va potriveati chiar atat de bine. Tu ai preocuparile tale, ea are alte aspiratii.
A fost sincera cu tine si nu te-a inselat. Pur si simplu drumul vostru impreuna s-a incheiat.

Aici nu e vorba ca altul e mai bun ca tine, sau ca tu nu esti destul de bun. Aici cuvantul potrivit e "diferit".

Acum concentreaza-te pe tine, lucreaza la tine, la cum vrei tu sa te dezvolti si sa cresti.
Vrei un corp mai lucrat? Mergi la sala.
Vrei sa-ti dezvolti o afacere? Mergi la cursuri pe tema asta.
Dezvoltare personala? Sunt carti si mentori.

Iar pentru sufletul tau, mergi si stai de vorba cu un psiholog.
Ai 12 consultatii gratuite pe an cu trimitere de la medicul de familie.
https://www.avocatnet.ro/......-stat.html

| RAY a răspuns:

Femeile mereu caută ceva mai bun

| wildthing a răspuns:

Ce ai fi putut face altfel? Sa fii mai pe placul ei. Iau un exemplu la intamplare: la ce ti-a folosit sa-ti lasi "barba mai lunga", stiind ca ei nu-i place? Eu sunt barbat, dar nu inteleg moda asta a barbilor lungi. Te face barba mai frumos? Te face mai dezirabil? In mod evident, nu te face! De asemenea, cu cat e mai mare, devine si mai greu de intretinut si de purtat.
Daca iti place o persoana si nu vrei sa o pierzi, incerci sa fii pe placul ei. Daca alegi sa faci ambitii si sa fii cum vrei tu, atunci asteapta pana gasesti una care te place asa cum esti.winking

| EzSimple a răspuns:

Primul pas: iti faci cont motivational de tiktok cu content sigma
Pasul doi: intra la inchisoare pentru furt minor(faza 1)
pasul 3: explicati absenta de pe contul de sigmaposting
pasul negy: dai buzunare la ala si ajungi la inchisoare for real(ai fost deja asa ca ai conexiuni si dealer de cafea)
pasul V: enjoy