Pff...Eu zic sa cedezi si sa incerci sa ii faci ei pe plac.Adica daca ea vrea sa vorbiti, vorbiti.Fa-o sa se simta confortabil cand e in prezenta ta, nu sa fie socata si sa nu mai stie ce sa spuna sau cum sa te minta.Lasa lucrurile sa vina de la sine. Daca vezi ca ea vrea mai mult decat o prietenie, eu zic ca un sarut pe neasteptate iti poate confirma asta ^_^. Bafta!
Mai vorbeste o data cu ea. Ia.o intr.o zi afara cu tine [ sa fiti singuri ], plimbati.va si vorbiti. Te.as sfatui sa.i spui ca tu chiar tii la ea si ca [ virgula] chiar vrei sa fii cu ea. [Daca asta vrei cu adevarat ]. Si ca nu esti ca toti ceilalti baieti si sa iti dea macar o sansa ca sa se convinga de tine. Din descrierea ta, si ea te place. Asta am inteles eu. Dar vorbiti, si puneti.va de acord. FUNDA?
Cat de prost sa fii nu ierti o fata pentru ca din prostia ta s-a suparat pe tine si vrea sa va impacati, uite care e treaba, tu iart-o, si termina cu dulcegariile prin sms, daca ai ceva de zis spune-i verde-n fata, si acele certuri sunt din cauza ca amandoi sunteti prea indragostiti unu de altul ca sa recunoasteti, baga-ti mintile in cap si sarut-o odata si vezi ce reactie are. Funda?
SongKangfan1 întreabă:
RRSecularHumanist întreabă: