Si eu am un iubit, si eu mai primesc astfel de mesaje, dar le vorbesc sec, uneori nu le raspund. Eu zic sa nu renunti la ea! Cu siguranta ea te iubeste pe tine! Tu esti unicul ei baiat! Nu o lasa pentru un rahat de mesaj! Cu siguranta pentru ea nu inseamna nimic! :* Sa va tina! Puups :*
Rupe-i dintii sau degetele. E cam greu sa scrii mesaje fara sa folosesti mainile.
Probabil ca va mai primi astfel de mesaje. Nu vad de ce te-ar deranja cat timp nu ti se plange ea ca a devenit insistent tipul. Daca ea iti spune ca te iubeste si-ti mai si demonstreaza, e a ta.
Cum adica ai gasit telefonul iubitei tale? l-a pierdut prin oras? sau la scoala? te-ai uitat in el cand ea nu te-a vazut! trebuie sa iti pui clar semne de intrebare! de ce a pastrat mesajul si nu l-a sters? ca sa se gandeasca in fiecare noapte la asta, sa planga dupa baiatul ala? sau de ce? de ce nu l-a sters direct daca nu inseamna nimic pentru ea? vrea sa iti faca in ciuda sau ce? ia telefonul direct si vezi daca ea cumva a scris si ea la randul ei mesaje catre numarul ala. 1asigura-te ca e un baiat acolo la capatul celalat si ca nu e o inscenare vreo inventie din asta de a muierilor ca sa iti faca in ciuda sau ceva, 2. vezi daca ea a raspuns la mesaje ca sa faci asta trebuie sa pui telefonul pe calculator si sa vezi ce mesaje si catre cine s-au trimis msg de pe numarul ala. eventual desfasuratorul pe ultimi 5 ani. sau de cand sunteti voi impreuna! daca cumva ea a raspuns atunci trebuie sa iti zica clar cu cine vrea sa stea, daca vrea cu tine atunci trebuie sa te impresioneze sa te faca sa o iubesti si sa o doresti. daca nu vrea sa stea cu tine direct BOX (motivul ca te-a inselat) astea dor cel mai tare, cine a spus ca cuvintele dor mai tare se inseala!
De cat timp sunteti impreuna? presupun ca ea i-a raspuns la sms dar tie nu ti-a zis nimic despre asta.si te iubesc dar nu vreau sa te despart e doar ca sa o faca sa se desparta ea singura sa nu se simta el vinovat ai intrebat-o despre sms? ce ti-a spus?
Ok deci am vorbit cu ea.eu stiam de ceva timp ca tipu tot o bate la cap.am vorbit cu e mi-o artat toate mesajele. faza era ca el tot ia scris si se dadea la ea si pnm si ea o facut un pic misto de el, se vedea clar si tipu fiind mai prostovan o luat-o in serios si chiar o crezut ceva si acuma nu stie ce sa zica si tot am vorbit si noh pnm. tipu zicea ca nu vrea sa aiba probleme cu mine pentru ca ma cunoste lumea cine sunt.si i-am zis sa ii zica pe fata.Bai fraiere am facut misto de tine dar tu esti prost si ai priceput altceva.eu nu o sa il las pe Clau niciodata pentru altu. daca pricepi bine daca nu sa vorbesti cu Clau.
tipu o lut-o razna si noh si ea o fost figura ca o facut misto de el dar acuma incheiem disputa cu tip
multumesc tuturor pentru sfaturi. daca as putea vas da funda la toti
Ok deci am vorbit cu ea.eu stiam de ceva timp ca tipu tot o bate la cap.am vorbit cu e mi-o artat toate mesajele. faza era ca el tot ia scris si se dadea la ea si pnm si ea o facut un pic misto de el, se vedea clar si tipu fiind mai prostovan o luat-o in serios si chiar o crezut ceva si acuma nu stie ce sa zica si tot am vorbit si noh pnm. tipu zicea ca nu vrea sa aiba probleme cu mine pentru ca ma cunoste lumea cine sunt.si i-am zis sa ii zica pe fata.Bai fraiere am facut misto de tine dar tu esti prost si ai priceput altceva.eu nu o sa il las pe Clau niciodata pentru altu. daca pricepi bine daca nu sa vorbesti cu Clau.
tipu o lut-o razna si noh si ea o fost figura ca o facut misto de el dar acuma incheiem disputa cu tip
multumesc tuturor pentru sfaturi. daca as putea vas da funda la totiwinking
Poiana in afara de ceai zis nu prea are ce face. Mă bucur ca ți-am fost de ajutor bafta
Vezi sa nu devii un gelos obsedat. Iti recomand sa o inchizi intr-o camera de fier sa nu o mai vada nimeni.
Mai dar lud esti.