| EduardMole a întrebat:

Am greșit eu sau e ea ciudată?
Bună! Am cunoscut o tipă pe Badoo, am vorbit dar ea tot evita sa ne vedem că nu are timp, până când am ajuns să o văd întâmplător în Kaufland și să îi spun că cu mine ai vorbit pe Badoo, după faza asta a devenit totul mai serios. Am și ieșit prima întâlnire părea să fi fost un succes, am stat două ore și ceva, povestir toate, părea că îi plăcea, apoi am vorbit despre sex, despre relații și la a doua întâlnire, văzând că ea nu face nimic, am inceput eu să mă apropii de ea sa o țin de mână, să o masez ușor pe par, părea că se simte bine. Când ne-am ridicat să plecăm i-am pus mâna pe fund, asta după ce i-am spus de vreo 3 ori cu diferite ocazii că îmi place că îl are sexy, ea a dat mâna la o parte că de ce sunt așa înebunit după ea și după ce ne-am despărțit de la a doua întâlnire, au trecut 3 zile și ea nu îmi mai răspunde la telefon, nici la mesaje, doar să seen, dar nu m-am blocat și nici nu a zis ceva gen ca nu mai vrea, ce să înțeleg de aici? M-am grăbit eu, trebuia să o aștept eu sa faca primul pas, deja a doua întâlnire vorbim de 2 luni deja și am zis că e cazul să fac eu primul pas, am greșit eu oare? Ce mă sfătuiți să fac? Orice ii scriu ea să seen și nu răspunde nimic

Răspuns Câştigător
| wildthing a răspuns:

Primul semn care ar fi trebuit sa-ti dea de inteles ca nu trebuie sa fortezi lucrurile, a fost faptul ca ea tot evita sa va vedeti.
Ai fortat nota cand te-ai dus la ea in Kaufland, iar ea probabil si-a zis ca desi n-ar prea vrea, hai totusi sa-ti dea o sansa.
Ai interpretat complet gresit situatia, i-ai pus mana pe fund atunci cand ea inca nu era pregatita sa-ti dea voie sa faci asta...si astfel ai stricat lucrurile, probabil iremediabil.
Nu imi dau seama de ce nu te-a blocat, presupun eu ca prefera sa aiba un control asupra situatiei (adica mai bine sa stie ce intentii ai, decat sa nu stie) sau poate e doar curioasa sa vada cat insisti (cred ca doar o femeie iti poate da un raspuns edificator in privinta asta), dar eu zic sa ai grija, daca ai sunat-o, i-ai dat mesaje si nu ti-a raspuns, atunci nu mai insista, lasa fata in pace, sa nu cumva sa o dai in altele, hartuire sau cine stie ce.

10 răspunsuri:
| cehos69 a răspuns:

laughing tu ai impresia ca toate persoanele cauta viitoare relatii chiar daca sunt aplicatii de dating, fata poate voia un prieten, nu neaparat iubit.
Ai exagerat si asta se observa din atitudinea ei fata de tine, nu ti-a spus in fata pentru ca cel mai probabil nu stia cum, e vorba aia si tacerea-i un raspuns.
Data viitoare mai multa atentie si poarta-te mai civilizat ce dracu, doar nu esti creacut in jungla.

| FilosofulDepresiv2022 a răspuns:

Ai speriat-o laughing!

| FilosofulDepresiv2022 a răspuns:

Si-a dat seama ca are de-a face cu un disperat horny si te-a lasat! Data viitoare astepti sa ai relatie pentru chestii de genul!

| EduardMole explică:

Deci mai pe scurt, voi spuneți că la a doua întâlnire, după 2 luni de discuție e devreme pentru a face primi pași catre sex? Dar când se fac acești pasi in opinia voastra, după un an?

| ania a răspuns:

E o fata cu demnitate, sotul meu m-a intrebat daca as vrea sa ne cunoastem in vederea casatoriei prima data cand m-a invitat in oras, inainte sa ma atinga in orice un fel. Daca nu esti la vsrsta, nu vrei sa iti asumi resposabilitatea unei familii ar fi cel mai onest din perspectiva Creatoruluu, sa nu ii mai incurci viata. Oricum ar fi de apreciat sa iti ceri iertare.Asa cum barbatii au fost creati sa simta in primul rand nevoia de sex, femeile au fost create sa simta in primul rand nevoia de afectiune, protectie si dedicare a cuiva inainte sa simta nevoia ne a face sex. Cele care cedeaza inainte o fac majoritatea in soeranta ca poate cumva vor obtine si ceea ce ele simt ca isi doresc.Cine nu vrea sa isi asume rasounderea unei familii nu merita sa aiba parte de implinire sexuala, e exploatare.

| ania a răspuns (pentru EduardMole):

Dupa nunta, bunicii mei s-au casatorit dupa 6 saptamani de relatie si au sarbatorit 60 de ani de casnicie.

| EduardMole explică (pentru wildthing):

Eu de Unde era să știu cand e ea pregătita sa fac asta?

| wildthing a răspuns (pentru EduardMole):

Sunt chestiuni pe care trebuie sa inveti sa le simti.
Sunt femei care fac sex de la prima intalnire, iar altele isi doresc sa astepte. Cat sa astepte? Depinde de la femeie la femeie... zile, saptamani, poate luni. Poate nici nu s-a decis inca daca te place indeajuns de mult incat sa vrea sa faca sex cu tine.
Din ce inteleg eu, tu nici macar nu te sarutasesi cu fata asta, si gata, te-ai apucat sa-i pui mana pe fund. Nu e un obiect, nu e un accesoriu care are ca scop satisfacerea ta sexuala, ci e o femeie. Invata sa observi, sa citesti semnele. Uite un semn de exemplu...atunci cand ea nu face nimic ("văzând că ea nu face nimic, am inceput eu să mă apropii de ea sa o țin de mână să o masez ușor pe par, părea că se simte bine") e o foarte mare probabilitate sa nu-si doreasca sa faci nici tu ceva. Comportamentul din care ai tras tu concluzia ca "părea că se simte bine", cel mai probabil a fost un blocaj al ei, n-a stiut cum sa reactioneze, n-a stiu cum sa-ti spuna intr-un mod delicat (pentru ca pare o fata delicata) ca inca nu-si doreste asta...iar apoi, cand i-ai pus mana pe fund, a rabufnit.
Vrei sa-i pui mana pe fund unei fete? Fa-o pe ea sa-si doreasca sa te atinga si iti garantez ca atunci nu se va supara nici daca o atingi tu.winking

| Together a răspuns:

Nu te-ai grabit, mai degraba ai mers prea lent. Las-o in pace vreo 5 zile si incearca iar, apoi astepti inca vreo 2 saptamani si ii scrii ceva, daca tot nu raspunde poti trece linistit mai departe.

Daca tot insisti acum nu te apropii de ea.

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Sexul se face numai după casatorie nu asa cum vrei tu, esti obsedat asta a vazut si fata cu care ai iesit, de ce i ai pus mina pe fund, ce credeai ca gata sare in pat cu tine? Pacat ca nu ti a tras o palmă peste ochi, asa meritai, acum i ati adio de la fata aceasta ai fost un mitocan un badaran, si ai pierdut o, bravo, asa sa faci cu toate pe care le intilnesti, pune le mina pe fund si vezi tu ce vei pătii.