Caută alta, asta de acum nu te-a plăcut deloc la întâlnire.
A crezut că ești altfel cum ai scris - tipa era super interesată de mine, la lucru chiar râdeam, ne înțelegeam excelent.
E o idee bună să fiu sincer în privință cu ce a fost (gen sa ii explic situatia printr-un mesaj ) și să îi propun să ieșim la un pimp pong sau altceva?
Dacă tu chiar vrei să fi cu ea încearcă foarte mult și repede dacă ea e singură, ori mesaj ori îi spui unde lucrați.
Buna.Spune-i direct ca din cauza emotiilor ai reactionat mai cocos ca de obicei, si ca esti capabil sa incetinesti ritmul, astfel incat sa fie si ea confortabila. Daca vrei sa ii vezi reactia, cel mai ok e sa vorbiti fata in fata, nu prin mesaje.
Sa iesi la ping pong nu-i de mirare ca nu este interesata de tine, pai tu inviti pentru prima data o femeie la ping pong
esti tare de tot, serios, pe bune?
Cu o femeie iesi la o cafea, chiar daca nu bei tu, sau daca nu bea ea, atunci ceri ei sa spuna unde ar dori sa iesiti.Sau o inviti la un prinz, nu o invita pentru inceput la cina, suna a altceva, deci cafea, ceai, prinz, acolo se invita femeile, ori daca esti in lipsa de idee ceri ei sa spuna unde ar iesi.
Intial spui ca ai dori sa iesi cu ea undeva, daca e de acord bla bla povesti nemuritoare, vraja marii si daca zice ca vrea, atunci spui, cafea, la un lunch, undeva in parc, dar nu ling pong
fuge aia cand aude, o sa se uite la ceas
Bine poate gresesc eu ai scris pimp pong, poate te referi la alteceva, dar eu stiu ca asa se sceie ping pong, adica tenis de masa, sau ai vrut sa spui altceva?
Pai de ce ai pupat o pe frunte și nu pe obraz? Cred ca asta a speriat o cel mai tare!))))))
O întrebare. Ea ce știa despre întâlnirea cu tine? Că va fi o întâlnire cu un potențial partener sau va fi o întâlnire amicală între doi colegi de muncă? Că dacă ea știa de o întâlnire ca între doi colegi de muncă se cam explică reacția ei...Tu probabil ai înțeles greșit anumite semnale de la ea.
Între doi colegi de muncă, bărbat și femeie, se mai fac și glume cu anumite tente, mai sunt si discuții de natură mai intimă, dar sunt doar glume si discuții până la urmă.
Și încă ceva, niciodată nu cred ca va merge o relație romantică cu cineva de la muncă. Motivele sunt multe și nu stau să le explic.
Se zice ping pong nu cum ai scris tu, momentan lasa fata in pace ca ai speriat o.
Experienta ta imi aminteste de replica lui Dorel Vișan, mai usor tinere că sperii fata ce esti cu buldozerul? Tu trebuia sa o lasi pe ea sa vorbeasca nu sa i spui tu de fostele care nu erau subiecte de discutat la prima intalnire cu ea, oricine greseste dar acum este dificil sa reiei legatura cu ea asteapta sa mai treaca un timp si cînd îi scrii cere i scuze pentru faptul cum te ai purtat si daca ea te iarta vezi cum te porti data viitoare cu ea daca va mai exista o dată viitoare, ca s-ar putea ea sa nu mai doreasca sa vorbiti, si tu nu trebuie sa insisti asupra ei sa isi schimbe decizia, ce varsta are fata? Dar tu?