Se pot iubi, si foarte mult.Baietii "rai" atrag fetele "cuminti" ca un magnet,tocmai pentru ca ele sunt sigure ca l-ar putea schimba.
Si,daca se iubesc,intr-adevar,baiatul se schimba de dragul ei,devine de nerecunoscut si e si foarte mandru de asta!
Din nefericire,insa,cele mai multe fete "cuminti" rateaza in incercarea lor de a se face iubite de baietii "rai",de aici suferintele si lacrimile fara sfarsit.
Cazurile fericite sunt rare.Dar, acolo intr-adevar exista dragoste, nu jumatati de masura.
Da, se poate indragostii.Consecince? Poate ca singura consecinta ar fi muuulta iubire.
Orice " baiat rau " are un punct sensibil iar daca fata il gaseste atunci da.este posibila o dragoste adevarata .consecinte? mmm... poate o sa se schimbe el
Consecinte? Iti zic eu : fata o sa sufere ...mult chiar!
Pentru ca el oricat de mult ar iubi-o nu ar reusi sa nu faaca toate porcariile de "baiat rau" pe care le facea inainte!
Da se poate cu multa rabdare si antelegere chiar se poate ati spun chiar din propia experienta.Dar, numai eu stiu cat am tras d ell sa-l aduc pe calea cea buna.Totul depinde de fata, si la cat este dispusa sa ierte si sa anteleaga baiatul rau
Da,se poate indragosti...Asa a fost si in cazul meu.El era baiatul rau si eu fata cuminte...sintem de 1 an impreuna si totul e ok!)))
anonim_4396 întreabă: