| Maria1927 a întrebat:

Am intrat intr-o incurcatura,m-am indragostit de frate lui fostul meu prieten(ma rog daca-i pot zice asa,mai detaliat el a profitat de mine)Si nu stiu cum sa procedez, pe individul in care m-am indragostit acum e de 100000000000000000000000000 mai bun decit cu cel care-am iesit.Problema e alta: cum sa proceez ca si el sa se indragosteasca in mine?

7 răspunsuri:
| RammsteinHH a răspuns:

In cel mai probabil caz o sa creada ca vrei sa ii faci in ciuda la frateso si nu o sa stea cu tine.
Nu o sa se indragosteasca de tine.

| xLove4Everx a răspuns:

Poi...daca fratele lui a profitat de tine nu tie frica ca poate si el o sa profite de tine? ori cum u sti mai bine (u il cunosti) pai daca vrei sa te placa poti sa te dai si u pe langa el (sa-i atragi atnetia cumva...) Sa-su te duci si u la el si faci si u sporturi kei place si lui cauti un motiv(de ex sa te invete si pe tine sportu-l ..respektiv)Si daca nu merge nici asa ai putea sa-i spui direct ca-l placi bft:* sper ca te-am ajutat

| Bubu4 a răspuns:

Oricum s-ar fi comportat fostul tau, iti zic din experienta sa o lasi asa. Nu complica treburile si baga cearta intre ei doi, ca nu e bine. eu am simtit pe pielea mea si nu iti doresc, nu e prea placut. Vor fi alti baieti care sa iti suceasca mintile, in cel mai bun caz vor crede ca vrei sa il faci gelos pe ex si isi vor bate joc de tine ..ai grija de tine

| roxiada a răspuns:

Sa fi mereu draguta si sa nu i te oferi pe tava, fa pe inabordabila si in acelasi timp sa fi serioasa! de aici o sa rezulte si interesul lui iar daca cumva iti propune ceva, nu ceda, tine-te bine pe pozitie si fi ferma! asta ii va placea cu siguranta!

| neutrino a răspuns:

Nu incurca lucrurile. Cauta pe altcineva.

| Purec a răspuns:

Nici nu trebuie sa se indragosteasca de tine. Profita si el de tine si gata. Ca doar fratii impart absolut orice nu? inclusiv cur. ( fetele ca tine)

| Maria1927 explică (pentru Purec):

Eu nu sunt curva, pur si simplu m-am indragostit de o persoana nepotrivita, apoi am realizat acest lucru.