Parca filozofezi prea mult! Pedofilie inseamna violul unui minor si nu are nimic cu sentimentele! Cand iubesti inseamna sa si intelegi acea persoana, inseamna sa astepti sincronismul!
... spuneam ca aici, pe site, a fost o situatie in care un tip de 35 a inceput o chestie cu o tanara de 17; povestea e ceva mai veche,eu *am deschis televizorul mai tarziu* si deci nu stiu toate amanuntele; intrebarea e pusa de NOname si suna cam asa :ce credeti despre pedofili? a primit, daca nu ma insel, vreo 70 de raspunsuri; intrebarea mea n-are legatura cu intamplarea respectiva,nu stiu cat e el de pedofil,si nici cat o fi fost la vremea aia- ca poate acum nu mai e si deci i-a trecut si s-a vindecat si rana; eu doar am facut un comentariu pe marginea unei idei pe care o auzi,atat aici,cat si in jurul tau, vis-a-vis de relatiile dintre barbati maturi-Columbeanu de ex- si fete mai tinere, cum ar fi alea doua balerine din jacuzzi! cam asta e.in rest raspunsul tau merita un *folositor* dar nu pot vota ca n-am buletin.
Merci pentru apreciere! In cazul 2 la care te referi,la mijloc sunt interese mari, nu este nici pedofilie (pentru ca ea a acceptat de buna voie sa ramana cu el), nu este nici dragoste! Parerea mea de om trecut prin viata!
Filozofezi pre mult..Eu n.am inteles nimic din toata povestea. Pedofilu e pedofil si gata.:
Pedofil este acea persoană care suferă de pedofilie. Pedofilia este o tulburare psihologică în care un adult sau un adolescent spre faza finală a vârstei adoleșcentine experimentează o preferință sexuală pentru copii de vârste prepubescente.
Aceasta este definitia pedofiliei in Dex. Si dupa cum bine vezi, zice varsta prepubescente.
Faptul ca in vorbirea comuna se foloseste aceasta descriere pentru o persoana care tinde sa iasa cu persoane mult mai tinere, este evident gresita. Si sa tinem si cont, in cazul relatiilor sexuale, de liberul consimtamant. Evident daca iei un copil la 4 ani, e viol, in primul rand pentru ca nici nu stie cu ce se mananca sexu' asta, dar dupa 16 ani, esti informat si ai oportinitatea de a alege, bineinteles nu vorbim de cazurile de violente duse la extrem.
Concluzie: dupa etatea prepubescente...nu se mai considera pedofilie!
Inteligent! ăsta e un vot *pe sub mâna*- dacă pot spune așa...; și îmi pare bine că te* văd*,draga mea prietenă;( apropo, e nevoie să mai intru să vad ce întrebari noi ai mai postat, sau sunt tot alea vechi?)
Mult'am frumos de votul "pe sub mana"...ma multumesc, inca n-am iesit la vanatoare de funde.
Deocamdata, intrebarile "tot alea" sunt. Dar acu' stau si-mi coclesc creierii pentru o intrebare intrebatoare, asta doar asa, sa iti dau satisfactia de a-mi raspunde!
KatiMe27 întreabă: