anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am intrat la NOname sa vad cam cum arata profilul unui user al anului, asta pentru ca trebuie sa-mi depun si eu candidatura si am zis sa fiu in regula cu toate cele necesare, si am dat acolo peste o intrebare legata de pedofilie.Ideea e ca eu stiam ca a fi pedofil inseamna a face(sau a vrea sa faci-sa zicem asa) sex cu un copil.Adica vezi un copil-fata sau baiat- si pentru ca ai creier de cimpanzeu, incepi sa-ti doresti anumite chestii.Copilul respectiv poate avea 5-7-10-sau 12 ani.Acum,intrebarea mea este - de unde ideea ca daca un tip peste 25 de ani, care cunoaste o fata de 17, de ex, este pedofil? Sa zicem ca un barbat de 30 merge la o petrecere, unde, la un moment dat, danseaza cu o tanara, careia, dupa cum arata ii poti da intre 17 si 20. El e frumos, barbat bine, un tip ok si ea, pentru ca ii place un pic de el, face ca dansul lor sa devina un pic mai *la sentiment*. Mai direct spus isi infinge sanii in pieptul lui.Asta ca sa nu o mai luam atat pe dupa visini.Bun.Acum el o intreaba cam asa -*si, cu ce te ocupi, esti studenta, lucrezi?*Vrajeala d*asta! Ea raspunde- *sunt inca la liceu, am 17 si 2 luni, de ce? pare ca as avea mai mult?*. Ce ar trebui sa faca el? Sa mearga imediat sa se predea la politie? Sau daca eu am un amic, si vorbesc serios aici, care cand avea 25 s-a iubit cu o fata de 17, inseamna ca e pedofil si trebuie sa ma duc sa-l torn? Bine, el acum e insurat cu ea, au si un copil, si in prezent el are 30 si ea 22! Cred ca nu mai merge sa-l reclam acum, pen*ca s-a *trecut in gratiere*, nu? Si -vorbind si mai serios- fetelor de aici, minore, pe voi va intreb - daca aveti 16-17 si ati facut intr-o oarecare masura o pasiune pentru un tip de 24-26, si va hotarati sa faceti voi primul pas, cum ii spuneti?*buna, eu sunt Anca, si am 17 ani si as vrea sa ne cunoastem mai bine! stiu ca tu esti cu 8 ani mare ca mine, si poate o sa-ti faci probleme despre ce-o sa cred eu despre tine daca accepti sa ne intalnim! dar, iti jur, o secunda nu am gandit ca, daca esti tentat sa facem asta, inseamna ca esti un pedofil!*. E prima chestie care o postez si eu la modul cel mai serios, aici pe TPU.Si,ca o gluma, daca el e major, foarte major, si ea e inca minora, mai avand cam 1 ora pana face 18, ar trebui sa stea cu sampania pregatita ca la revelion, si cand s-a facut 00.00,sa-i dea *cep*(si la sampanie si la fata) si sa-i spuna ceva de genul - *te-am dorit foarte mult, stii asta, si acum in sfarsit vom putea face dragoste! doar ca, daca tu esti virgina, si deci ai o problema, eu, in schimb, am alta si mai mare- in tot timpul asta,(s-a facut un an de cand ne iubim), mi-a fost rusine sa ma privesc in oglinda! nu-i usor sa fii pedofil, draga mea! vreau sa stiu daca ma ierti, si vreau sa fii bland cu mine! inca nu pot uita ce animal a trait in mine pana acum 1 minut! Te iubesc! POC!

7 răspunsuri:
| fabiola a răspuns:

Parca filozofezi prea mult! Pedofilie inseamna violul unui minor si nu are nimic cu sentimentele! Cand iubesti inseamna sa si intelegi acea persoana, inseamna sa astepti sincronismul!

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru fabiola):

... spuneam ca aici, pe site, a fost o situatie in care un tip de 35 a inceput o chestie cu o tanara de 17; povestea e ceva mai veche,eu *am deschis televizorul mai tarziu* si deci nu stiu toate amanuntele; intrebarea e pusa de NOname si suna cam asa :ce credeti despre pedofili? a primit, daca nu ma insel, vreo 70 de raspunsuri; intrebarea mea n-are legatura cu intamplarea respectiva,nu stiu cat e el de pedofil,si nici cat o fi fost la vremea aia- ca poate acum nu mai e si deci i-a trecut si s-a vindecat si rana; eu doar am facut un comentariu pe marginea unei idei pe care o auzi,atat aici,cat si in jurul tau, vis-a-vis de relatiile dintre barbati maturi-Columbeanu de ex- si fete mai tinere, cum ar fi alea doua balerine din jacuzzi! cam asta e.in rest raspunsul tau merita un *folositor* dar nu pot vota ca n-am buletin.

| zuzu a răspuns:

Filozofezi pre mult.straight face.Eu n.am inteles nimic din toata povestea. Pedofilu e pedofil si gata.:

| fabiola a răspuns:

Merci pentru apreciere! In cazul 2 la care te referi,la mijloc sunt interese mari, nu este nici pedofilie (pentru ca ea a acceptat de buna voie sa ramana cu el), nu este nici dragoste! Parerea mea de om trecut prin viata!

| ketanal a răspuns:

Pedofil este acea persoană care suferă de pedofilie. Pedofilia este o tulburare psihologică în care un adult sau un adolescent spre faza finală a vârstei adoleșcentine experimentează o preferință sexuală pentru copii de vârste prepubescente.

Aceasta este definitia pedofiliei in Dex. Si dupa cum bine vezi, zice varsta prepubescente.
Faptul ca in vorbirea comuna se foloseste aceasta descriere pentru o persoana care tinde sa iasa cu persoane mult mai tinere, este evident gresita. Si sa tinem si cont, in cazul relatiilor sexuale, de liberul consimtamant. Evident daca iei un copil la 4 ani, e viol, in primul rand pentru ca nici nu stie cu ce se mananca sexu' asta, dar dupa 16 ani, esti informat si ai oportinitatea de a alege, bineinteles nu vorbim de cazurile de violente duse la extrem.
Concluzie: dupa etatea prepubescente...nu se mai considera pedofilie!

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru ketanal):

Inteligent! ăsta e un vot *pe sub mâna*- dacă pot spune așa...; și îmi pare bine că te* văd*,draga mea prietenă;( apropo, e nevoie să mai intru să vad ce întrebari noi ai mai postat, sau sunt tot alea vechi?)

| ketanal a răspuns (pentru anonim_4396):

Mult'am frumos de votul "pe sub mana"...ma multumesc, inca n-am iesit la vanatoare de funde.
Deocamdata, intrebarile "tot alea" sunt. Dar acu' stau si-mi coclesc creierii pentru o intrebare intrebatoare, asta doar asa, sa iti dau satisfactia de a-mi raspunde!