| Pikyu19 a întrebat:

Am intretinut relatii sexuale cu iubita mea de mai multe ori, neprotejat dar niciodata nu mi-am dat drumul in ea. E posibil sa fi scapat ceva si nu am simtit eu? Pentru ca ea de cateva zile se simte un pic cam rau, adica o doare burta, are stari de voma si o posibila crestere a burtii dar foarte putin. am inceput actu sexual din ziua de revelion si n-am facut-o niciodata protejat si de atunci o tot facem mai mereu. in curand face 18 ani si era virgina cand m-am culcat cu ea. e posibil si de la asta? sau are sanse sa fie gravida? Sunt foarte speriattt. Ajutati-ma va rogg. Dau FUNDAA

Răspuns Câştigător
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Trebuie sa stii ca daca esti 100% sigur ca n-ai scapat nici o picatura, tot ramane un risc de sarcina de cam 30% pe luna, din cauza lichidului preejaculator. In plus, daca nu ai cativa ani de experienta la metoda asta (coitul intrerupt), poti scapa picaturi minuscule de sperma.
N-ai motive sa fii speriat, daca este sarcina nu sunt probleme reale, adica simptomele astea nu inseamna ca ea sau copilul ar suferi real. Sunt convinsa ca in ziua de azi nu e nimeni atat de nebun sa faca sex neprotejat daca nu isi doreste copii, deci voi va doriti mult daca ati avut atatea acte sexuale neprotejate (ati lucrat mult la un posibil bebelus).
Du-o la ginecologul care a vazut-o in ianuarie, dupa inceperea vietii sexuale, dar inainte sa faca un test de sarcina din prima urina de dimineata. Si stai linistit, desi foarte tineri, puteti fi cu succes parinti.

12 răspunsuri:
| Paulla a răspuns:

E posibil(şi probabil, după ce spui) să fie însărcinată.

| Ezlot a răspuns:

De acea e bine sa folosim prezervativele...inainte sa iti dai u drumul cu mult inainte iti curege sperma dar in cantitati pe care nu le poti vedea.dar care pot lasa gravida o fata.imi pare rau pentru voi straight face

| amoramor a răspuns:

E posibil, am avut o prietena in aceiasi situatie, putin mai mica decat iubita ta, dar s-a dovetit la final o alarma falsa. Nu va panicati inca, mai asteptati si eventual, daca starile ei continua, poate face un test de sarcina. Si incercati sa faceti sex protejat pe viitor, doar nu vreti sa treceti prin asta in fiecare luna.

| Alystar a răspuns:

Ai auzit de picatura placerii? aia iese undeva pe la mijlocul actului sexual si nu ai cum sa-ti dai seama, contine destui spermatozoizi cat sa o lase gravida.
De ce nu va protejati daca sunt atatea metode?
prezervative, anticonceptionale?
test de sarcina urgent!

| raspunz a răspuns:

Normal, exista sanse sa fie insarcinata daca ati facut sex neprotejat, chiar daca nu ejaculezi in vagin. e o metoda destul de nesigura, poti sa nu realizezi cand ejaculezi sau sa eliberezi picaturi de lichid spermatic, continand spermatozoizi.
Semnele pe care le descrii sunt nespecifice, iar burta nu creste vizibil decat ceva mai tarziu.
Primul semn care te pune pe ganduri este intarzierea menstruatiei, iar daca ii intarzie mai mult de o saptamana e cazul sa faca un test de sarcina.
Pentru binele vostru, nu mai face sex cu ea fără prezervativ, nu este deloc sigur. Dacă vreți fără prezervativ singura posibilitate pentru a fi mai sigur este să ia ea pilule anticoncepționale, la indicația medicului ginecolog.
Pentru a fi sigur că totul e în ordine, așteaptă 21 de zile de la ultimul contact sexual fără prezervativ și spune-i să facă un test de sarcină. Între timp puteți face dragoste în continuare, dar cu prezervativ. Altfel mai devreme sau mai târziu tot vei avea probleme.

| Dia007 a răspuns:

In ceea ce ai mentionat tu da, sunt sanse ca ea sa ramana insarcinata pe motivul ca nu v-ati protejat. In caz de sarcina, burtica se obserfa abia de la a 3-a luna in colo happy sat despre starile de voma poate fi de la orice (pana si de la ceva ce a mancat si nu i-a priit). Important e sa cumparati un test de sarcina si sa urmati instructiuniule de pe el. Sau, mai bine de atat, incurajeaz-o sa mearga la medicul de familie, sa ia o trimitere la medicul ginecolog si sa faca un test de sarcina in prezenta acelui medic ginecolog. Important e sa ii fii alaturi pe parcursul acestei perioade. Si un control banal necesita sa fii langa ea atata timp cand amandoi sunteti responsabili cand e vorba de actul sexual.
De acum in colo, indiferent cat de bine te simti tu fara prezervativ, incearca sa treci peste asta si gandeste-te in primul rand la ce e mai important: sa va protejati (presupun ca nu vreti copii la varsta voastra) sau sa simti placerea? A simti placerea are deaface si cu preludiu (cititi putin si despre asta...si folosirea prezervativului va va parea un fleac).
Va doresc sanatate la amandoi si aveti grija unul de celalalt.

| Rebecca009 a răspuns:

Veti avea patrupleti! Felicitari!

| epurasu a răspuns:

Da e posibil---daca nu vreai sa ai probleme nu fa fara prezervativ niciodata.

| Amelya02 a răspuns:

Da. imi pare rau sa-ti spun astea, dar sunt sanse mari. Sa faca doua teste de sarcina.

| IMC90 a răspuns:

Felicitari taticulebatting eyelashes

| Pikyu19 explică (pentru IMC90):

Alarma falsalaughing

| Pikyu19 explică (pentru Rebecca009):

Ma vei pupa in pl felicitari