A trecut prea putin timp pentru test, cresc sansele sa nu iti dea rezultatul corect. Lasa sa treaca vreo 10-15 zile de la data de 30 decembrie si daca nu-ti vine pana atunci fa un test de sarcina. Sansele de sarcina sunt minime, cel mai probabil sunt dereglari hormonale. Relaxeaza-te si va veni el.
Adevarul sunt super stresata, pentru ca mereu am folosit anti, perzervativul si acum s-a intamplat.initial am zis ca fiind in ziua in care trebuia sa-mi vina menstruatia ....am zis sa nu ma stresez sa iau pastila de a doua si mai ales ca nici nu a ejaculat in mine...dar acum trec zilele si ma gandesc la acea posibilitate de a ramane. cu toate ca, contactul a avut loc atunci adica inainte de menstruatie cum era normal sa apara cand foloseam anti, dupa ce am luat un an de zile anticonceptionale, si
Efectiv sunt plina de stres.In perioada aceea m-a prins si o gripa f urata. sa fie si asta o contributie pe langa faptul ca am renuntat la anti...si sa am o dereglare hormonala si sa nu aiba vreo legatura cu vreo sarcina?
Stai linistita, nu cred ca ai ceva. Nu se ramane insarcinata chiar atat de usor. Dereglari hormonale, frig, schimbarea dietei, efort, medicamente, toate astea pot declansa intarzieri.
Daca ai intrerupt pastilele in jurul datei de 2 decembrie oricum nu aveai voie sa iei pastila de a doua zi.Asta una la mana.
Doi la mana, in momentul in care intrerupi anticonceptionalele ai automat o dereglare. Nu mai e valabila data la care trebuia sa vina.
Mai asteapta putin.
Ati avut dreptate...multumesc mult oricum pentru raspunsuri.A venit si se pare ca e doar o dereglare.Multumesc ca m-ati ascultat si ca v-ati facut timp sa-mi raspundeti.O seara frumoasa