Pai stai de vorba cu ea si explica-i ca ar trebui sa mai asteptati ea fiind totusi micuta, in acest mod poate va intelege si ea ca o iubesti.
Ea gindeste poate si mai bine ca o fata de 16 ani ..mai pe scurt e mai matura ca fetele de virsta ei, dar cifra 14" ma bate la cap!
Pai cand vine vorba despre asa ceva trebuie sa te gandesti si la varsta, poate mai tarziu o sa regrete ca a facut acest pas asa de repede... daca te iubeste si ea poate sa astepte mai ales ca este spre binele ei.
E mult prea mica, si poate o sa ai si probleme dupa. Mai bine mai asteptati,.
In primul rand trebuie sa astepti pana ea implineste 17 ani si jumatate, varsta minima permisa pentru femei, din punct de vedere medical. Daca isi incepe viata sexuala inainte de 17 ani si jumatate, riscul ei de a face cancer de col uterin va fi imens (de 10 ori mai mare). daca tii la ea macar un gram, nu-ti bate joc de sanatatea si de viata ei. Asteapta, nici macar u mai e asa de mult, 3-4 ani trec imediat daca va iubiti cu adevarat.
Plus, trebuie sa stii ca daca faci sex cu o minora sub 15 ani, se considera viol. Ginecologul la care va merge (este obligatoriu in prima luna de la inceperea vietii sexuale, mai ales la femei cu risc maxim de cancer de col) va anunta procuratura si tu vei face in jur de 5 ani de inchisoare. Stiu ca acum ti se pare putin si ca ai fi dornic sa faci 20 de ani de inchisoare pentru o singura noapte de sex, dar nu merita. Fiindca tu iti strici tineretea, iar cand vei iesi ea va fi probabil deja bolnava (leziuni de col, operatii) si practic nu veti avea nici unul nici un viitor
Victore, problema ta reala e limba romana. Invat-o si apoi gandeste-te la relatii cu /si intre minori. Vacanta in biblioteca!
N-ai venit aici sa-mi dai lectii de romana! Daca n-ai raspuns concret la intrebarea mea atunci cautati de treaba!
Da,eu de toate chestiile acestea is la curent.Cred ca o voi ruga sa-mi demonstreze in continuare ca ma iubeste fara a-si da hainele jos. Daca vom fi impreuna mai mult timp incolo, cred ca o sa facem asta cind ea va atinge virsta de 16 ani!
Dacă vrei relaţie serioasă ar fi bine să nu... vrei relaţie serioasă cu o viitoare curvă? Care-i proasta care se rupe-n p&%ă la 14 ani?
N-o face. E încă mică pentru aşa ceva. Dacă ea e inconştientă şi lipsită de creier, fii tu ăla inteligent şi ghideaz-o spre bine.
Acum sint putine fete care pina la 17 ani si jumatate sa fie virgine!
Numai in mediile foarte joase (sunt oameni care au imprumutat ed la etnia roma o parte din obiceiuri). Daca vei merge la facultate, de exemplu, vei vedea ca mai toate fetele sunt virgine la inceperea ei (adica dupa 18 ani).
Oricum, este foarte foarte mult raspunderea ta. Fiindca acum stii ca inceperea vietii sexuale inainte ed 17 ani si jumatate inseamna, pentru ea, un risc foarte mare de cancer de col uterin. Conteaza daca iti pasa sau nu. Din ce inteleg, vrei ca tu sa nu faci puscarie, dar nu te intereseaza deloc daca ea va fi grav bolnava peste 10-15 ani. Asta mi se pare tare rusinos si ma intreb, de ce mai sustii ca ai vreun sentiment pentru ea, daca esti absolut impacat cu ideea de a-i sacrifica sanatatea (ca asa ai auzit tu ca fac fetele in ziua de azi?). Obiceiurile astea au dus ca in Romania sa existe cele mai multe femei bolnave de cancer de col din Europa si sa avem cea mai mare rata a decesului de cancer de col. Femeile needucate si barbatii nepasatori, care isi zic, ca tine: daca ea vrea, ce-mi pasa mie ca o sa moara la 40 de ani, eu sa fiu sanatos si satisfacut, ea nu e treaba mea.
Nepasatori ca mine? Macar nici nu ma cunosti, dar deja ma caracterizezi.Eu mai bine ma duc si ma distrez cu o curva decit sa am relatii acum cu ea.Intradevar o iubesc si tin mult la ea.Si daca zici tu de virsta asta de 17, 5 ani pai. organismele sint diferite, fie baiat/fata, niciunul n-are virsta concreta in care se maturizeaza etc. Unul mai devreme, altul mai tirziu.Una pot sa zic despre prietena mea: mentalitatea ei poate e si mai coapta ca a unei fete de 16-17 ani.
A te duce la curve sa te distrezi e o dovada foarte foarte clara ca nu o iubesti. daca o iubesti, o astepti, nu te gandesti o clipa la o alta.
Nu cred ca e matura, fiindca o fata de 14 ani ar fi trebuit sa stie lucrurile de mai sus si sa ti le explice si tie. In plus, fetele de 14 ani mai mature un pic nu au iubiti, fiindca stiu ca nu e normal si nici frumos. Faptul ca la 14 ani are un iubit, care deja se gandeste la sex (si uita ca ea e copil), ca nu are nici un fel de informatii privind necesitatile ei, semnifica ca este imatura si are gandirea unei fetite de 8-10 ani. Crede-ma, daca ar avea maturitatea unei fete de 16-17 ani, nu ar fi acceptat in ruptul capului iubit la 14 ani! Asta este doar o moda actuala printre fetitele mai imature si mai putin educate.
E adevarat ca maturizarea este diferita (fizica), de aceea eu ti-am dat varsta minima. La 17 ani si jumatate, cea mai precoce fata (din punct de vedere fizic) poate face sex fara riscuri. Daca se maturizeaza fizic mai lent, varsta poate urca pana pe la 19 ani. Dar iarasi, ea trebuia sa stie toate astea, iar tie, parintii tai trebuia sa tie le spuna de mult. Nu sa ajungi ai sa sustii niste chestii in evident dezacord cu informatiile corecte si banale. faptul ca nu le stii si sustii asemenea prostii ma fac sa cred ca nici tu nu ai gandirea si maturitatea unui baiat de 16 ani si mai ai mult de crescut.
Stiti,cu tot respectul, ca totusi sinteti mai in virsta, dar nu e neaparat sa va legati aici de educatia mea si de educatia ei! Venim din familii bune ambii si crede-ma ca cunoastem mai multe lucruri de cit credeti! Prin cite am trecut noi 2 numai eu si ea stie, dar asta nu ne incurca sa fim impreuna si ne iubim in continuare! Daca luat tema de curve", pai poti sa-ti zic doar ca de la zis pina la facut e MULT! Eu am cerut sfaturi, dar nu vam angajat ca critic personal, sa-mi spuneti de educatie si nu stiu ce!
Mutubal întreabă: