Esti genul de baiat bun? Daca da, iti poti lua gandul de la fete. Ele vor doar tipi smecheri cu bani. Imi pare rau, dar stiu cum e...
Bună chico! Deci, stii ca nu e de ajuns sa o placi doar tu. Dragostea trebuie să vină din ambele părți. Eu, una, dacă aș fi văzut băiatul de care imi place, sărutându-se cu alta, era 0 în ochii mei de atunci. Nu știu, așa sunt eu. Câți ani are fata? Că dacă are 15-16, îți dai seama Că nu îi arde ei de astea, și mă gândesc că tu vrei ceva serios. Dacă ai zis, că ai facut pași către ea, o iubesc, nu stiu ce, asta, poate fi si o obsesie, că e numai ea pe Pământ și ea își bate joc de tine. Unele site-uri spun că indiferența atrage. Încearcă să o eviți, schimbă comportamentul față de ea, să vedem dacă se îngrijorează, dacă te întreabă ce ai, mesajele răreștele, dă-i senzația că ești f ocupat, că poate ai tu o eventuală relație. Înțelegi? Bine, poate pare stupid, si trebuie sa fim cat mai naturali, dar, cunosc. Am avut si eu un baiat care, tot asa, cu mesaje, inimioara, eu i-am dat cu flit, până când nu mi-a mai dat, si recunosc, imi e putin dor...
Succes!
Solutia e simpla. Cauta alta fata. Daca stai dupa ea si peste 5 ani revii cu aceeasi intrebare. Block pe toata linia si vezi-ti de viata ta! Timpul trece...
Bafta iti doresc!
Ea nu te iubeste. Degeaba te consumi tu. Daca ea nu te vrea nu ai ce sa faci.