| Sara2 a întrebat:

Am mai pus aseara o intrebare, ce este de facut cand nu reusesti sa iti uiti fostul iubit nici dupa 2 ani jumate? mentionez ca mi-am facut alta relatie dar nu ma simt atrasa, am iesit si cu alti baieti amical, la o cafea un suc, la fel nu ma simt atrasa, am iesit sa ma distrez cu fetele si am ascuns tot ce era legat de el, poze etc, nu imi iese din minte, nu este obsesie cum cred unii, eu chiar am incercat sa il uit din rasputeri nu m-am inchis in casa asa cum fac unele persoane, dar mereu imi vine in minte si ....ma intristez, cum sa il uit? pentru ca chiar imi doresc asta

13 răspunsuri:
| Georgiana05 a răspuns:

Nu poţi face nimic.
Trebuie să laşi timpul să treacă, iar într-o zi îţi vei da, pur şi simplu, seama că l-ai uitat.

Răspuns utilizator avertizat
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Trebuie să-ți pui ordine în gânduri și sentimente!
Nu te poți hrăni cu trecutul, amintirile sunt focuri care nu ard chiar dacă simți că te încălzesc!
Pa, pa.

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Faptul ca incerci sa-l uiti din rasputeri prin alte relatii si friivolitati arata ca este o obsesie. Incearca sa lasi relatiile de conjunctura si distractiile in favoarea unei activitati reale, care sa-ti ocupe timpul si mintea permanent. Doar asa vei trece peste relatia esuata

| RAY a răspuns:

Niciodata nu poti uita iubirea, cine a uitat nu a iubit vreodata cu adevarata

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Georgiana05):

Aia sa o crezi tu...nu-l vei uita nici o data, iti zic din experienta!

| Noname1465 a răspuns:

Prin aceeasi chestie trec si eusad. Inca nu am gasit nici o rezolvare mai ales ca eu il vad zilnicstraight face

| Georgiana05 a răspuns (pentru anonim_4396):

Mă refer să-l uite, în sensul că nu va mai simţi nimic pentru el!
Aşa, sunt chestii fără importanţă pe care nu le uiţi. rolling eyes

| doc69 a răspuns:

Sa ai rabdare si sa iti schimbi perspectiva pentru ca esti inca deprimata si nu ti-ai rezolvat problema interioara tinzi sa ii compari pe toti cu fostul suntem unici nu mai face comparatii si o sa vezi in timp ca iti e bine in actuala realtie sau in cea speciala cand vei simti din nou ceea ce simteai odata ..ca de asta te stresezi pentru ca nu mai simti ca atunci

anonim_4396

Exact la aia ma refeream si eu...

Hai mă să fim serioşi. Cât timp poţi iubi o persoană, dacă tu totuşi încerci s-o uiţi, şi nu mai ai absolut nicio treabă cu ea?

anonim_4396

Mult...

Atunci depinde şi de cât de mult vrei sa treci peste.