Pai din cate da el de inteles, chiar nu e usa de biserica! Eu zic sa ai grija, mai ales ca are un viciu, acela de a bea. Oricine bea, dar sa nu exageram.Si in plus,pentru ce s-a batut cu amicul tau? Ce a vrut sa demonstreze, ca e mare macho cand bea? Hmmm, eu zic sa-ti asculti amicul si sa-l dai uitarii, pentru binestarea ta psihica, fizica si sufleteasca
Iar dam de romane? Biblioteca e la 2 strazi mai incolo
Imi aminteste de mine cand obisnuiam sa ma prostesc consumand alcol, adica a fost doar o faza trecatoare, posibil sa fie la fel si la baiatul in cauza, si sa vrea doar o partenera cu care sa petreaca. Oricum nu as fii inclus partenerii de petrecareala in viata serioasa, dupa ce m-am lasat de acest viciu.Fie va continua sa consume alcol, depinde si cat consuma, insa daca creste cantitatea incat sa dea rau in betie, poate nu vrei un astfel de partener.Imi pare ca tipul inca nu si-a decis viitorul si nu cred ca relatia e de viitor.
Daca tu crezi ca esti prost daca te indragostesti, atunci esti tu prea prost pentru ca nu stii ce inseamna aceea atractie fizic
La mine e mai departe. daca tu nu stii sa citesti romane si singura carte pe care ai citit-o la viata ta este Hansel si Gretel, atunci nu mai comenta ba fata/baiatule.comentezi k un prost X-(
Buna :* Din cate am citit,nu stiu daca baiatul este serios si daca chiar te iubeste Bineinteles,ca acea atractie fizica exista intre voi,dar nu stiu daca este mai mult de atat. poate ar trebui sa il lasi un timp,sa vezi ce vrea de la tine, cum se comporta daca iti place, poate ar trebui sa-i dai o sansa p.s :nu poti sa il crezi pe pr lui, deoarece exista o mica posibilitate ca el sa-l fi pus sa iti spuna acele lucruri tot ce iti spun, este sa ai grija si sa il mai lasi un timp, sa vezi cum se comporta so poate pana atunci..afli si mai multe lucruri despre el :d sper ca te-am ajutat
Poate comentez ca o proasta, dar ma intreci cu mult.De fapt, nu ma intreci pentru ca tu chiar esti proasta.
Iata o gingasa care incearca sa gandeascu cu fundul pentru ca nu are cap. Ce anume ti-au spus medicii?
Daca a fost numai beat......mai bine nu......la inceput poate va fi frumos, dar apoi nu vei mai putea scapa de el
Si tu cu ce gandesti fa? cu p***a? nu inteleg dc te bagi in seama odata ce nu stii sa imi raspunzi la ce am intrebat yo.incerci sa te dai si tu cu tupeu, dar sa fim seriosi, esti o retardata
Mai prosta k tine nu sunt, stai linistita
Da da, ai dreptate.N-ai cum sa fii "mai prosta" pentru ca eu nu sunt.Deci, n-ai cum folosi comparatia
Hai sa o lasam asa.tu esti desteapta si eu sunt proasta, pacat numai tu ai parerea asta despre tine
Eu si restul lumii (bine, bine, cu exceptia ta).