Cineva sigur a mintit-o cu ceva. Gandeste-te..ar exista cineva care sa vrea sa va stea in cale? Sau vreo alta fata care te place si nu te vrea cu ea? Sau, dimpotriva, poate un alt baiat care o place pe ea a minti-o ca sa-si ia gandul de la tine.
Sigur ceva a auzit, ca doar nu i s-a nazarit asa, din senin, sa iti vina cu d-astea. Vorbeste cu ea, intreab-o ce s-a intamplat si spune-i ca indiferent ce a auzit ea, nu este adevarat, spune-i ca o placi si ca ai dori sa te lase sa ii demonstrezi asta.
Sper sa te ajute.
Si eu cand am spus ca voi sunteti prea mici pentre relatii.voi nuuu, voi betmen, betmen.
Dublu decat tine in niciun caz, dar nici departe nu-i. vrei atentie? sa stii ca eu nu am..canta la alta ma-sa
Masa* fara cratima. te rog da-mi paste unde am injurat. tu chiar crezi ca eu mai continui o discutie atat de josnica si de penibila cu tine? la cele 24 de primaveri ale mele, cer mai mult de la mine. te pup, pa-pa!
Praf.
Decat sa ne scrii noua, mai bine mergi la ea si discutati. E mult mai eficient.
Poate ai suparat-o fara sa sa-ti dai seama.Gandeste-te putin la ultimile gesturi, chiar si fara importanta.
Dar cel mai bine e discuti cu ea fata in fata.
Cel mai bine este sa-i vorbesti fata in fata.
Te duci la ea la bloc,stai fata in fata,si spui ca, tu tii la ea, o iubesti si ca nu ai face asa ceva, sa numai creada tot felul de minciuni.
Hai, fi barbat!
O da! O noua situatie de genul acesta.
Tipa ori sufera de lipsa de atentie, ori vrea sa-si bata joc de tine ori ai suparat-o cu ceva.
Ce iti pot zice ca cea mai buna metoda de a rezolva problema este sa o cauti si sa discuti cu ea sa afli motivul pentru care ti-a trimis mesajul acela.
Daca vei putea discuta cu ea pe tema asta, foarte bine! Daca nu, si o sa apara vorbe de genul "gandeste-te si tu" nu te gandi deloc, ca asa se invata sa mai faca si pe viitor.
Indiferent cu ce ai suparat-o, sa-ti zica, ca de aia are gura. Nu vrea sa-ti zica? Te pune sa te gandesti la ce ai facut? Pai sincer, daca vei face asta, esti fraier. Gandeste-te si tu putin logic : tu o intrebi care-i problema, ea nu vrea sa-ti zica si pe urma trebuie sa te gandesti ca prostul la tot ceea ce s-a intamplat in ultimele zile, pana si de cate ori ai mers la WC, de cate ori te-ai scarpinat in fund, trebuie sa te gandesti la toate gesturile insignifiante pe care le-ai facut doar ca sa afli raspunsul problemei.
Sincer, o astfel de experienta este neplacuta, mi se pare aiurea sa faci asta.
Revenind la problema ta : o cauti, o intrebi ce s-a intamplat, rezolvati problema. Nu vrea sa-ti zica? Sa te caute ea cand vrea sa iti zica. Se desparte de tine daca ii zici asta? PA! Cu astfel de fete, nu poti sa ai o relatie serioasa, pur si simplu n-ai cum sa discuti problemele care apar la un moment dat, ca in orice relatie, cu ele.
Bun raspuns lung dar bun
Preferai sa-ti zic "las-o balta, nu se merita"?
Rezolvam ceva daca faceam asta?
Pur si simplu intreab-o cu ce ai suparat-o.
iar daca chiar ai suparat-o cu ceva cerei scuze daca chiar o iubesti
HappynewCenusa întreabă: