Cineva sigur a mintit-o cu ceva. Gandeste-te..ar exista cineva care sa vrea sa va stea in cale? Sau vreo alta fata care te place si nu te vrea cu ea? Sau, dimpotriva, poate un alt baiat care o place pe ea a minti-o ca sa-si ia gandul de la tine.
Sigur ceva a auzit, ca doar nu i s-a nazarit asa, din senin, sa iti vina cu d-astea. Vorbeste cu ea, intreab-o ce s-a intamplat si spune-i ca indiferent ce a auzit ea, nu este adevarat, spune-i ca o placi si ca ai dori sa te lase sa ii demonstrezi asta.
Sper sa te ajute.
Decat sa ne scrii noua, mai bine mergi la ea si discutati. E mult mai eficient.
Poate ai suparat-o fara sa sa-ti dai seama.Gandeste-te putin la ultimile gesturi, chiar si fara importanta.
Dar cel mai bine e discuti cu ea fata in fata.
O da! O noua situatie de genul acesta.
Tipa ori sufera de lipsa de atentie, ori vrea sa-si bata joc de tine ori ai suparat-o cu ceva.
Ce iti pot zice ca cea mai buna metoda de a rezolva problema este sa o cauti si sa discuti cu ea sa afli motivul pentru care ti-a trimis mesajul acela.
Daca vei putea discuta cu ea pe tema asta, foarte bine! Daca nu, si o sa apara vorbe de genul "gandeste-te si tu" nu te gandi deloc, ca asa se invata sa mai faca si pe viitor.
Indiferent cu ce ai suparat-o, sa-ti zica, ca de aia are gura. Nu vrea sa-ti zica? Te pune sa te gandesti la ce ai facut? Pai sincer, daca vei face asta, esti fraier. Gandeste-te si tu putin logic : tu o intrebi care-i problema, ea nu vrea sa-ti zica si pe urma trebuie sa te gandesti ca prostul la tot ceea ce s-a intamplat in ultimele zile, pana si de cate ori ai mers la WC, de cate ori te-ai scarpinat in fund, trebuie sa te gandesti la toate gesturile insignifiante pe care le-ai facut doar ca sa afli raspunsul problemei.
Sincer, o astfel de experienta este neplacuta, mi se pare aiurea sa faci asta.
Revenind la problema ta : o cauti, o intrebi ce s-a intamplat, rezolvati problema. Nu vrea sa-ti zica? Sa te caute ea cand vrea sa iti zica. Se desparte de tine daca ii zici asta? PA! Cu astfel de fete, nu poti sa ai o relatie serioasa, pur si simplu n-ai cum sa discuti problemele care apar la un moment dat, ca in orice relatie, cu ele.
Cel mai bine este sa-i vorbesti fata in fata.
Te duci la ea la bloc,stai fata in fata,si spui ca, tu tii la ea, o iubesti si ca nu ai face asa ceva, sa numai creada tot felul de minciuni.
Hai, fi barbat!
Pur si simplu intreab-o cu ce ai suparat-o.
iar daca chiar ai suparat-o cu ceva cerei scuze daca chiar o iubesti
Si eu cand am spus ca voi sunteti prea mici pentre relatii.voi nuuu, voi betmen, betmen.
Dublu decat tine in niciun caz, dar nici departe nu-i. vrei atentie? sa stii ca eu nu am..canta la alta ma-sa
Masa* fara cratima. te rog da-mi paste unde am injurat. tu chiar crezi ca eu mai continui o discutie atat de josnica si de penibila cu tine? la cele 24 de primaveri ale mele, cer mai mult de la mine. te pup, pa-pa!
Preferai sa-ti zic "las-o balta, nu se merita"?
Rezolvam ceva daca faceam asta?