Da,intr-adevar ai avea nevoie de un psiholog.
Prin ce treci,insa,am trecut si am crezut si eu ca n-o sa slabesc niciodata,erau si kilograme rele,luate pe timpul sarcinii si a fost ingrozitor,deci inteleg.
Acum, trebuie sa stii ca asa cum exista dependenta de tigara, exista si dependenta de mancare.Si e mult mai greu sa scapi de ea, decat sa te lasi de fumat.Pentru ca fumatul cel putin,stii ca e un obicei rau,in timp ce sa mananci e una din cerintele primare ale omului!
Exista diete si diete,care de care mai promitatoare,dar cele mai multe te infometeaza, te ucid nervos, stiu asta.
Eu cred ca le-am incercat pe toate.Sau aproape.
A prins una singura si a tinut.Toate au prins,de fapt,dar ma ingrasam la loc,cunosti fenomenul.
Daca nu suferi de diabet, te rog sa comunici cu mine prin mesaj privat, iti voi spune tot ce e nevoie.Nu e grea,nu infometeaza,nu are efecte secundare, desi eu m-am trezit ca imi cade parul la un moment dat, dar asta fiindca nu-mi luasem vitaminele.In doua saptamani am rezolvat, dar ma speriasem.
Am slabit in 4 luni 25 de kg si apelez la dieta asta de cate ori vad un gram in plus, sunt cam 5 ani de cand ma mentin fara eforturi.
Frumusetea este ca...mananci! Nu-ti spun ce,ca te opresti in frigider,dar e eficienta.
Totul este sa intelegi psihologia (...) stomacului.
Nu e de ras, stomacul are si el o psihologie, desi e cel mai lenes si cel mai prost organ din organismul nostru.Intarzie sa inteleaga ca e plin si la cea mai mica micsorare a nivelului de umplere, tipa ca-i e foame!
Astept mesajul tau.Sa fii sigura ca totul e posibil!
Iti trebuie vointa si ambitie mare.
Incearca sa mai iesi cu bicicleta la padure, aer curat ceva.
Se poate slabi cu anumite retete pe baza de fibre.
Se poate incerca prin multe lichide si consum redus de grasimi.
Am si cunostinte in slabit si psihologie, daca vrei ceva sfaturi id mess never. lose0.
Mi lene sa mai scriu romane sa explic.