Nu cred ca cineva dintre noi ti-ar putea da un sfat. Alegerea este una extrem de grea si poate fi doar a ta fara nicio influenta de dinafara. In orice caz va trebui sa iti asumi o foarte grea alegere.Tu esti singurul care poate raspunde unei astfel de provocari de viata.
Daca se desparte de el pentru tine stai departe. Daca se desparte pentru ca nu mai rezista cu el ii discutabila treaba.
Trebuie sa fi capabil sa intretineti financiar 2 copii. Problema in cuplu actual puteau fi si bani, nu poti sa stii toate dedesupturile vorbind doar cu ea deoarece ea il invinovateste in totalitate pe el.
Ai grija in ce te bagi.
Tu cunosti versiunea ei, fapt care nu garanteaza adevarul.Intotdeauna omul isi arata fata in timp asa ca este recomandat sa mai astepti!
De ce sa stau departe daca se desparte de el pentru mine? A zis ca nu pentru mine se desparte, ci pentru ca nu crede ca mai simte ceva pentru el. Eu lucrez, am loc de munca, si a zis ca si ea va merge in curand sa lucreze. Mi-a zis ca baiatul acela i-a tot reprosat de ce nu merge si ea la munca, si ea i-a zis ca nu are cu cine sa lase copiii acasa. I-a zis ca, daca vrea, sa stea el cu copiii acasa, ca merge ea la munca, dar a zis ca nu a vrut sa stea el cu copiii acasa. A zis ca la inceput el se purta frumos cu ea, insa, dupa ce au aparut copiii, nu a mai iubit-o. Al doilea copil el nu si-i l-a dorit, si s-a certat cu ea, pe motiv ca ea nu e de acord sa faca avort cum spune el. El i-a zis ca va avea grija cu ea atunci cand vor face dragoste, insa nu a avut-o cum trebuie, si de aceea au aparut copiii, mai ales al doilea copil. Mi-a zis ca, parintii ei abia asteapta sa se scape de el.
INTOTDEAUNA exista detalii de subsol! Nu mai crede tot ce iti da ea sa crezi, analizeaza si tu in timp! O sa te trezesti sigur ca ce a zis ea nu e tocmai asa, ai grija!
Revino-ti!
Tu stii doar ce-ti povesteste ea si ce vrea sa auzi. Ti-a gasit partile slabe si te ameteste cum vrea. Pe net suntem cine vrem, cum vrem.
Ai mare grija in ce te bagi, realitatea poate fi diferita si vei regreta.
Esti inca inocent, avand in vedere experientele pe care le-ai avut pana acum.
Daca totusi vrei sa vezi cum merge relatia asta (virtuala) mai asteapta cateva luni.E devreme sa spui ca vrei sa locuiesti cu ea si sa o iei cu 2 prunci dupa doar 1 saptamana.
Femeile stiu sa manipuleze cand vor sa obtina ceva!
Nu e un raspuns ofensator, ci doar iti spun "punctele suspecte":
1. Ea nu are loc de munca, iar tu ai, ceea ce poate fi considerat profitabil pentru ea, avand in vedere ca barbatul ei sigur nu se ocupa cu ceva serios.
2. Are copii, cu un barbat alcoolist, de moralitate incerta, ceea ce, crezi sau nu, e transmite la copil. Nu stii in ce mediu au crescut si nu cred ca iti doresti sa cresti copiii altuia si sa vezi ca seamana cu el la obiceiuri proaste.
3. Plange o ora ca ii spui ca vii la ea? Plange ca ii spui lucruri frumoase? Dupa o saptamana? Ar trebui sa te gandesti ca traumele prin care trece (daca e real ce spune), i-au afectat psihologicul, deci te poti astepta la situatii ciudate, reactii, obiceiuri etc.
4. Te-ai gandit ca barbatul parasit, alcoolic violent fiind, iti/va poate crea neplaceri?
Repet, nu am vrut sa fiu rea, ci doar sa te avertizez asupra posibilelor problemelor care apar odata cu deciziile tale. Ai grija in ce te bagi, vorba altui utilizator. Bafta! :3
Si ce anume ar vrea sa obtina de la mine? Fiindca frumos nu sunt, nu am muschi, nu sunt stilat, nu am masina. Ea a zis ca vrea doar unul care sa o iubeasca, nu unul frumos sau aratos. M-a impresionat faptul ca mi-a spus asa multe lucruri despre ea, adica faptul ca a avut curajul sa imi spuna ce are pe suflet. Dar, ca sa nu grabesc lucrurile, ar fi in regula daca m-as intalni cu ea o data pe luna, ca sa vad cum mai evolueaza lucrurile?
Da, ma simt ca pe un pod care mai are putin si cade in apa, tocmai de aceea am dorit sa cer sfatul vostru. Te rog, stai linistita, e in regula, apreciez faptul ca mi-ai oferit aceste sfaturi. Acel baiat lucreaza, la o brutarie, si si ea a lucrat la brutarie, pana sa nasca.
Copile,esti inocent
Cum sa te intalnesti cu o femeie maritata.Asta ce spune despre ea? Despre tine spune clar ca esti disperat.
Te rog eu spune-i in felul urmator : Draguta, eu ma voi intalni cu tine dupa ce vei divorta si voi avea statutul de prieten, nu de amant.Astept sa-mi spui reactia ei
In alta ordine de idei, cum sa iubesti pe cineva intr-o saptamana, doar din niste discutii pe net. Esti pueril copile.
Inca odata ..REVINO-TI!
Nu e casatorita, ci doar locuiesc impreuna. Mi-a zis ca au fost la un pas de casatorie, dar nu s-a mai intamplat asta, fiindca a intervenit ceva, iar apoi nu s-a mai realizat casatorie.
Atata timp cat locuieste cu celalalt nu conteaza actul de casatorie.
Multumesc pentru raspuns si detalii. Sincer daca va iubiti si va respectati unu pe altul si aicea ma gandesc la nevoile fiecaruia si ce face unul pentru altul ar trebui sa fiti okey. Probleme si greutati pe viitor vor fi, asta garantez dar trebuie sa le rezolvati impreuna si sa cadeti de comun acord fara sa se impuna vreunul cu batai, forta sau presiuni verbale.
Sincer nu prea ai de pierdut nimica in momentul de fata, doar in viitor daca relatia nu o sa mearga.
P.S. Se pare ca el ii cel care a gresit mai mult.
Sa te maturizezi! In rest, fa ce-ti spune ratiunea. Eu unul nu pot sa-mi explic cum a facut doi copii cu un alcoolic, pentru ca este tanar. Doi la mana, vezi ca pentru copii aia totusi draguti si nevinovati trebuie sa existe un tata si un barbat in casa care sa aduca bani. Poti sa-ti si urmezi visul dar nu va fi usor!
Buna, eu zic sa fi foarte atent si sigur daca chiar iti doresti sau nu lucru acesta pentru ca odata ce iei o decizie totul se schimba si nu mai poti da inapoi. Doar u poti lua aceasta decizie. Dar gandeste-te bine daca merita? Daca ea iti spune adevaru? Si sa nu uiti ca va cunoasteti de putin timp si ea are 2 copii, copiii care nu sunt a tai. Vei putea sa te comporti cu ei ca si cum ar fi ai tai? De asemenea intr-o relatie nu este suficient doar sa iubesti si sa fi iubit, pe langa mai este nevoie de: respect, sinceritate, incredere, comunicare, deoarece in cazul in care iubirea dispare sa ramana respectul. Orice decizie ai lua ai grija sa fie ceea corecta. Asculta-ti atat inima, cat si mintea
Ai vorbit cu ea la telefon? Sau doar pe facebook? Si totusi o saptamana. si ai 23 de ani, nu vreau sa te jignesc, dar eu "ma indragostisem " acum 2 ani de un tip ce l-am cunoscut pe net, adica imi facusem iluzii, de fapt imi placcea de cine imi imaginam eu ca e, cand m-am intalnit cu el nici vocea nici nimic nu erau identice, era un soc total si asta s-a intamplat dupa 4 luni de cand il cunosteam (aveam 15 ani ), tu dupa o saptamana vrei s-o iei de nevasta pe tipa asta. Nu stii nimic despre ea, nici macar nu te-ai indragostit de ea, pentru ca ar fi imposibil, tu doar ti-ai creat in minte persoana ideala, dar aparentele inseala! Iti propun sa te vezi cu ea intr-o zi, dar in calitate de prieteni, nu iubiti si fara dedicatii si siroposenii, ca nu si-au rotul la stagiul in care va aflati. Mai intalniti-va repetat, comunicati, petecti timpul impreuna, pentru ca numai asa poti vedea cine e ea cu adevarat, s-ar putea sa iasa multe lucruri la suprafata. Ea in timpul asta sa se desparta de el, voi vedeti-va la ea acasa, cunoaste-i familia, anturajul etc. dupa vei putea trage o concluzie pertinenta si corecta!
))))) Mooor )) Copil de 7 ani cu una de 24 ani cu ce o bate cu cureaua sau ce))))))))) Du-te ma si bate copilu.nare ce sa iti faca si apoi fai sex cu ea daca esti disperat
Avem datele problemei:
1. O fata somera care si-a ales ca si partener un alcoolic violent si care a mai si facut doi copii cu acesta, in pofida faptului ca nu prea are cum sa-i creasca. Evident, totul se intampla din vina sotului abuziv, ea s-a nimerit aiurea intr-o relatie cu un betiv pe care l-a luat acasa. Presupun ca ea e usa de biserica si bunicii sunt prea incompetenti ca sa creasca copiii, din moment ce insista sa ramana acasa si sa le ofere o educatie, de parca ar fi primii copii educati de catre bunici. Daca ar fi sa o spunem p-aia dreapta, avand in vedere alegerile din trecut ale mamei, putem trage concluzia ca fara educatie primita de la mama, exista o sansa ca ei sa iasa mai bine. Ea nu prea a iesit in evidenta pentru intelepciunea din spatele alegerilor facute.
2. la numarul doi avem un virgin influentabil, gata sa inghita orice galusca si sa creasca copiii altuia in speranta ca va face in sfarsit sex si ca va avea, pentru prima oara in viata, o fata careia sa-i spuna "iubita". Un astfel de om poate fi manipulat cu usurinta, nu numai pentru ca doreste cu disperare sa isi gaseasca jumatatea dar, din cauza ca nu a mai avut relatii, habar nu are cum sa trateze respectiva relatie. Nu stie cat sa creada, ce sa creada si nici sa reactioneze in fata diferitelor situatii care vor surveni ulterior.
Daca nu exista vreo reteta sigura pentru haos si dezamagire, atunci ce am scris eu mai sus se va incadra perfect.
Da, exista o sansa ca cei doi sa se potriveasca si sa aiba o viata mai linistita dar sansa exista si sa castigam la loto. Posibil dar improbabil.
Sfatul meu e sa nu te bagi in asa ceva. Situatia acestei femei este extrem de incurcata si nu vei face decat sa-ti complici existenta. Din ce ne-ai povestit, reies urmatoarele probleme:
1. Fata e somera, cu doi copii. Ai idee cat de greu se cresc copiii? Au nevoie de o multime de lucruri: afectiune, educatie, timp, hainute si alimente (care costa enorm). Asta unu la mana. Doi la mana, nu inteleg de ce nu-si cauta ceva de lucru. Sunt atatea femei care au copii mici si lucreaza.
2. E din altă localitate. Asta inseamna ca va veni sa locuiasca la tine, cu tot cu catel si purcel. Crezi c-o vei putea intretine pe ea + inca doi insi?
3. Concubinul e un tip agresiv si exista riscul sa te trezesti implicat in ditamai scandalul.
4. Tu nu ai suficienta experienta ca sa te bagi intr-o relatie atat de complicata. Una e pe net, alta e in realitate. Poate ca fata aceea nu e chiar atat de bine intentionata precum pare. Si nici prea educata. Cum e posibil, sa stai cu un betiv si sa-i mai faci si doi copii? Asta denota lipsa de educatie si de responsabilitate. Ca sa nu mai vorbesc de faptul ca a facut un copil la varsta la care singura ei preocupare ar fi trebuit sa fie legata de scoala.
Fii foarte atent cu persoanele de pe internet, fiindca nu tot ce zboara se mananca.
S-ar putea sa hotarati sa spuneti ca esti tatal copiilor
la 15 ani ar trebui sa stie ca nu esti pentru ca eu am trecut prin asa ceva si m-am suparat ca nu mi-au spus mai devrema
E problema ei ca se lasa abuzata. Gaseste-ti o prietena potrivita si nu-ti complica existenta. Viata e scurta, traieste-o si bucura-te de ea. Cu prietenie!
Buna...ar fi bine ca fata sa discute cu parintii ei in primul rand, acum in aceste momente ea are nevoie de iubire si protectie esti dispus sa i le oferi toata viata? cei 2 copii nu au nici o vina, dar esti sigur ca ii poti accepta si considera ca ei sunt propri tai copii? cei 2 sunt casatoriti sau in concubinaj? daca e varianta a2a ea poate cere politiei restrictie fata de barbatul ce o agreseaza, daca are si leziuni ii poate deschide dosar penal, bine acum ea stie mai bine, sfatul meu e sa mai discutati ceva timp, gandeste te ca poate tipul respectiv afla ca vrei sa mergi la ea. gandeste te ce i se poate intampla ei...ganditi va foarte bine, banuiesc ca tine ti mult unul la celalalt dar mai asteptati, sper sa fie totul ok intre voi si sa se rezolve problemele
Nu, ea nu tine deloc la el, si nici el la ea, fiindca el i-a zis ei ca deja isi cauta pe alta. Ea a zis ca nu are parte de atentie din partea lui. Nu, cei doi nu sunt casatoriti. Ea le-a zis parintilor ei despre mine, si vor sa ma cunoaca parintii tai.
Atunci mult succes, sper sa va intelegeti bine si sa va iubiti(un mic sfat, sa nu apara certuri sau dispute, lasa-ti unul de la celalalt)
Trebuie sa fie fezabil si din punct de vedere material. E de platit chiria, intretinerea si costa ceva si copiii. In rest, nu cred sa fie probleme in plus fata de alt cuplu. Varsta copiilor e buna, la varsta asta se vor atasa de tine. Dar daca te bagi, fa si tu macar unul. Salut.