anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am mare nevoie de un sfat! M-am despartit de prietenul meu, motivul a fost din cauza parintilor mei care nu ma lasa sa am prieten, sa ies noaptea etc.si el si-ar fi dorit sa fim mai mult impreuna decat o faceam! Decizia de despartire am luat-o impreuna.Dar nu e o despartie obisnuitaMi-a spus ca chiar daca ar fi cu alta ar sta doar de forma, nu va fi "iubire"cum a fost intre mine si el timp de 2 ani,iar cand lucrurile vor reveni la normal si voi avea mai ulta libertate ne vom impaca,vom avea o rel obisnuita,oficiala nu "pe ascuns". Acum noi am decis sa ramanem in relatii fara ura etc,ba chiar "prieteni"(e paradoxal spus stiu)cu beneficii...dar in momentul in care va avea o relatie curand sau nu, acest lucru nu se va mai intampla(decizie luata de mine). Mi se pare ca e o poveste f ciudata chiar si pentru mine, voi ce parere aveti? Fac bine ce fac?straight face

Răspuns Câştigător
| Trolli a răspuns:

Ya, right! Cum adica daca va avea o noua iubita tot la tine sa va gandi? Daca te iubeste, nu-si va face alte prietene! Totusi, daca va avea o noua prietena, ar fi indicat sa iti vezi de viata ta! Nu accepta sa fii o cincea roata la caruta! Una e sa fii prietena cu beneficii, alta e sa fii "amanta".

12 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Ca ati ramas prieteni mi se pare ok dar ultima parte nu prea sunt de acord, de ce sa rupi relatia de prietenie daca el o sa aiba o relatie pentru ca puteti ramane,, amici,, in continuare

| izabelaAna a răspuns:

Tu cati ani ai? si eu nu cred ca este normal dk el te iubeste sa stea si cu alta chiar daca parintii tai nu te lasa sa iesi noaptea afara ca vrea el sa stea mai mult cu tine.Intalniti-va ziua, daca va iubiti gasiti voi o modalitate sa va vedeti nu neaparat noaptea happy

| Dyaanaa a răspuns (pentru izabelaAna):

Am 20 de ani MadySsstraight facemda pana acum 2 ani neam vzt ziua cum am putut dar deja vrea mai mult si de ce sa mint si eu.

| Dyaanaa a răspuns (pentru mona):

Pai tocmai nu o sa rupem relatia, nici unul nu ne dorim asta ba chiar inca vorbim...nu atat de des dar tinem legatura

| Dyaanaa a răspuns (pentru Trolli):

Adica ar sta cu o alta fata doar de ''forma''nu stiu cum sa zic...ba chiar am vorbit ca nu se poate culca cu alta pentru ca tot la mine i-ar fi gandul.O situatie peste care sper sa trec cu bine intr-o zi...straight face

| Dyaanaa a răspuns (pentru Trolli):

Daca ar avea o alta relatie desi acum el exclude asta, cu siguranta nu as interveni cu nimic(am spus si in mesaj)...

| DeliricEdeVina a răspuns:

Cati ani are el si tu? eu zic sa incerci sa discutii cu parintii si sa le zici ca relatia o ai de 2 ani si ca va iubiti ( in caz ca este reciproc, da nu prea cred ) si ca suferi fara el, probabil de vor intelege.

| Dyaanaa a răspuns (pentru DeliricEdeVina):

Eu 20 iar el 21...

| izabelaAna a răspuns:

Dc nu vorbesti cu parintii tai sa le spui ca il iubesti si ca iti e greu fara el? Prezinta-l parintilor tai in caz ca nu il stie si asa o sa aiba incredere in voi.Esti destul de mare pentru a avea un prieten..nu vad dc e impotriva relatiei voastre straight face

Mama il stie (nu l-a cunoscut personal pentru ca a spus ca nu o intereseaza)iar tata nu este de acord cu prieten(pentru ca nu am luat bacul momentanstraight face)este impotriva oricarei relatii nu neaparat a noastra(pentru asta nici nu i-am spus pentru ca ar fi degeaba). Dupa ce voi intra la facultate voi avea o discutie cu ei(poate asa voi reusi)

| izabelaAna a răspuns (pentru Dyaanaa):

sad aiurea.te inteleg :* sper ca reusiti sa va continuati relatia in continuare :* si bafta in tot ceea ce vrei sa faci :* big hug ai grija de tine! happy

Mersi mult:*deja vorbim sa ne salvam relatia pentru ca nu putem sta despartiti si sa ne vedem doar ziua pana cand lucrurile se vor rezolva!