| rominas a întrebat:

Am menstruatie de 8 ani, acum am 17 ani si niciodata pana acum nu am avut menstruatia regulata, ba intarzie(de cele mai mult ori) ba vine mai devreme. Acum trebuia sa-mi vina de pe 23 si nu a venit nici acum, pot sa am vreo problema grava? In afara de sarcina pentru ca nu am facut nimic. Multumesc mult, dau fundahappy

10 răspunsuri:
| NatureSelf a răspuns:

Presuspun ca nu are nici o legatura cu dragostea si cu sexu. Si daca nu ti-a venit nici odata regulat, de ce nu ai fost la doctor. esti aici sa-ti dam sfaturi, iar noi iti recomandam sa mergi la ginecolog, sau doctor. stie doctorul care e problema. Si fac pariu cu tine ca vine nici odata regulat menstruatia, si cand iti vine, iti vine abundent este?

| rominas explică (pentru NatureSelf):

Nu are legatura cu dragostea si sexul.am postat gresit categoria. Nu m-am dus pentru ca imi e frica sa-mi dea pastile pentru reglare pentru ca am auzit ca ingrasa. Poate chesti asta e doar in capul meu.

Da vine abundent in a 2 a zi...

| NatureSelf a răspuns (pentru rominas):

Eram sigur.

| NatureSelf a răspuns (pentru rominas):

Cu barbat ai fost? daca nu adica esti neatinsa pe dinauntru, testele arata ma majoritatea femeilor care sufera de col uterin sunt femeie care nici odata nu au avut contacte sexuale.Mi-e frica sa cred ca esti bolnava. asta tu stii daca ai si dureri mari.

Nu am fost cu niciun barbat, sunt virgina, iar dureri am avut in primi 3 ani de menstruatie, de atunci pana acum nu am avut dureri nici inainte de menstruatie nici in timpul ei.

| alexutulul a răspuns:

Baga id asta in lista andr3y.bike

| rominas explică (pentru alexutulul):

Pentru ce ?

| alexutulul a răspuns (pentru rominas):

Sa vorbim:*

| Adrienutza_3542 a răspuns:

O menstuatie dupa cum stiu eu nu vine intotdeauna la toti oameniii la un anumit timp. De exemplu la mine tot e neregulata in unele luni. AI putea sa incerci sa pleci la medic dar nu cred ca ai ceva grav, de fapt nimic happy