Ai poze cu tine clare si recente din care sa te recunoasca? Daca da si nu ti-a acceptat-o las-o in pace ca inseamna ca nu e interesata de tine
Răspunsul tău aici... Daca ni ti-a acceptat cererea de proetenie, inseamna ca nu vrea o relatie cu tine. Cauta alta fata cre sa te vrea ca prieten.
Nu renunta! Dai un mesaj pe Facebook si vezi ce va zice, pana nu ti-o spune in fata nu renunta! Bafta!
Va trebui să înveți un lucru. Fetele pot face unele gesturi pe moment dar care mai târziu să nu însemne nimic. Așa se simte ea bine pe moment să vrăjească cu tine, să facă mici gesturi provocatoare, să se joace. Asta NU ÎNSEAMNĂ o promisiune pentru mai târziu. Nicidecum.
Inseamnă că pe moment se mulțumește doar cu ce are la îndemână pentru că nu are altă variantă și măcar tot e ceva decât nimic... Asta e mentalitatea multora. O să te prinzi pe parcurs ce capeți experiență.
Iartă-mă că îți spun asta dar în general bărbații sunt atât de idioți încât au impresia că dacă o femeie le zâmbește deja pot să intre să-și cumpere prezervative.
Sa folosit de tine, tu cum ai fost atat de prost sa nu ii ceri numarul de telefon?
Nu trebuia sa ii platesti consumatia ai parut disperat, ca un fel de baiat dragut(nice guy) poti sa ii trimiti mesaj, cu numarul tau de telefon si sa te preazinti cine ai fost si daca doreste sa te mai sune.
Fetele nu merg in club pentru a-si cauta relatii, scoate ti asta din minte ea nu vrea relatie cu tine. Daca doresti sã o cordesti bine, tu ar fi trebuit atunci sa mergi cu ea intr-un loc mai intim, ai pierdut totul in Seara aia.
Acele "5 minute" erau un semn cel mai probabil, am patit si eu ceva asemanator doar ca nu am stat doar 5 minute pentru ca ii placea prezenta mea, dupa ce am ajuns la ea in camera si am inchis usa stiam ce era pe cale sa se intample bine ca am mereu in portofel cel putin un prezervativ de rezerva. NU RENUTA, vorbeste cu un prieten poate are numarul ei, dai un mesaj pe whastapp, daca era sa iti da add iti dadea din primele minute, trebuie sa o "castigi" acum. In acea seara ai avut o sansa si i-ai dat cu piciorul
Bananacantareata87 întreabă: