| Andreiu68 a întrebat:

Am nevoie de ajutor! Acum 8 zile am iesit in club cu un prieten, iubita acestuia si sora ei.Pe aceste fete nu le cunosteam,am facut cunostinta si dupa am mers la club. Dupa ce am iesit din club spre dimineata am mers undeva sa mancam,i-am platit consumatia fetei,na ca asa e frumos si dupa am mers ca sa le duceam acasa pe fete. Stand in spate cu aceasta fata ( eram in masina) la un momentdat aceasta fata s-a asezat cu capul pe umarul meu si pe urma pe pieptul meu si m-a luat de mana, iar eu am inceput sa ma joc cu mana prin parul ei. Ajunsi in fata casei lor, aceasta fata care era cu mine in spate a spus ca vrea sa mai stea putin ca sta bine si ii place prezenta mea. Au mai stat cam 5 minute dupa care aceasta fata mi-a spus ca ne vedem maine si m-a pupat pe obraji.Mie din prima vedere mi-a placut de aceasta fata,dar stand in spate cu ea am mai schimbat niste cuvinte si mi-a placut si mai mult. Din acea seara nu ne-am mai vazut,dar am gasit-o pe Facebook si i-am dat cerere ca sa vorbesc cu ea sa ne cunoastem,vreau o relatie cu ea, dar, este si un dar, au trecut 3 zile de cand i-am dat cerere si nu mi-a acceptat-o. I-am spus fratelui meu mai mic sa ii dea cerere pe Facebook sa vad daca lui ii accepta si i-a acceptat-o in nici 5 minute, dupa i-am spus si verisoarei mele sa ii dea cerere, si ei ia acceptato.Am ramas wow cand am vazut ca lor le-a acceptat cererea avand in vedere ca nu ii cunosc, iar mie nu mi-a acceptato.Sunt dezamagit total,nu ma asteptam sa nu imi accepte sad Oare mai are rost cumva sa mai incerc ceva? Sa ii dau mesaj pe Facebook chiar daca nu mi-a dat accept? Nu prea ma lasa inima sa ii dau mesaj, adica ma tine ceva. Sau cum sa dau de ea? Sa ii dau si sorei ei cerere- iubita prietenului meu? Sau sa renunt? Eu chiar vreau ceva cu ea, dar deja vad ca am dat gres. Fata nu este miss univers ca sa nu am sanse la ea este simpatica.Prietenul asta a meu a plecat in strainatate, ca daca era in tara ii spuneam ca sa iesim iar noi 4..Sa vorbesc cu el ca imi place ea aceasta fata si el sa vorbeasca cu iubita lui si la randul ei sa vorbeasca cu sorasa? Sau renunt? Mai rau imi fac.Ce este de facut? Am 19 ani, iar fata 18

7 răspunsuri:
| lpavel a răspuns:

Nu renunta! Dai un mesaj pe Facebook si vezi ce va zice, pana nu ti-o spune in fata nu renunta! Bafta!

| Adry05 a răspuns:

Ai poze cu tine clare si recente din care sa te recunoasca? Daca da si nu ti-a acceptat-o las-o in pace ca inseamna ca nu e interesata de tine

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sa folosit de tine, tu cum ai fost atat de prost sa nu ii ceri numarul de telefon?
Nu trebuia sa ii platesti consumatia ai parut disperat, ca un fel de baiat dragut(nice guy) poti sa ii trimiti mesaj, cu numarul tau de telefon si sa te preazinti cine ai fost si daca doreste sa te mai sune.
Fetele nu merg in club pentru a-si cauta relatii, scoate ti asta din minte ea nu vrea relatie cu tine. Daca doresti sã o cordesti bine, tu ar fi trebuit atunci sa mergi cu ea intr-un loc mai intim, ai pierdut totul in Seara aia.

| Hammurabi a răspuns:

Va trebui să înveți un lucru. Fetele pot face unele gesturi pe moment dar care mai târziu să nu însemne nimic. Așa se simte ea bine pe moment să vrăjească cu tine, să facă mici gesturi provocatoare, să se joace. Asta NU ÎNSEAMNĂ o promisiune pentru mai târziu. Nicidecum.
Inseamnă că pe moment se mulțumește doar cu ce are la îndemână pentru că nu are altă variantă și măcar tot e ceva decât nimic... Asta e mentalitatea multora. O să te prinzi pe parcurs ce capeți experiență. laughing
Iartă-mă că îți spun asta dar în general bărbații sunt atât de idioți încât au impresia că dacă o femeie le zâmbește deja pot să intre să-și cumpere prezervative. laughing

| TrustMeIKnow a răspuns:

Acele "5 minute" erau un semn cel mai probabil, am patit si eu ceva asemanator doar ca nu am stat doar 5 minute pentru ca ii placea prezenta mea, dupa ce am ajuns la ea in camera si am inchis usa stiam ce era pe cale sa se intample bine ca am mereu in portofel cel putin un prezervativ de rezerva. NU RENUTA, vorbeste cu un prieten poate are numarul ei, dai un mesaj pe whastapp, daca era sa iti da add iti dadea din primele minute, trebuie sa o "castigi" acum. In acea seara ai avut o sansa si i-ai dat cu piciorul

| Emilian65 a răspuns:

Răspunsul tău aici... Daca ni ti-a acceptat cererea de proetenie, inseamna ca nu vrea o relatie cu tine. Cauta alta fata cre sa te vrea ca prieten.

| Andreiu68 explică (pentru Adry05):

Am pozdr recente cu mine, de vr-o 2 luni si sunt neschimbat, am multe poze, ba chiar si din 2014-2015 si sunt acelasi la aspect.