Intreab-o si tu ce se intampla, de ce se comporta asa, pana la urma are si ea un motiv. Woai, daca te-ar suna in secundele urmatoare sa iti spuna ''stii baby relatia noastra se incheie aici''.
Oare cum ai reactiona ca pana la urma totul are un sfarsit.
Dar vezi tu ne intrebi pe noi ce stim noi despre relatia voastra doar asa cum o descrii tu, vorbeste cu ea doar atat.
Am incercat sa vb cu ea despre asta. dar ea imi spune ca nu e nimic si nu ma inseala dupa daca i spun ca se comporta diferit si s-a schimbat imi da in cap cu ceva... vreau sa stiu doar daca ma inseala sau nu. adica eu stiu ca ma inseala. pentru ca se vede. e clar din ce am spus mai sus. de asta imi raspunde mai greu la mesaje pentru ca mai vorbeste cu altcineva. si mereu imi spune stai ca ma cheama mama si stau dupa ea si juma de ora vreau doar sa o fac sa recunoasca macar. daca ai vreo idee cum sa-i spun ca sa o fac sa recunoasca mai ajuta ff mult
Niciodata partenerul de viata nu iti va spune cu cine s-au daca te-a inselat doar daca dati amandoi cartile pe fata si va cereti scuze cum ar fi ca intr-un film ceea ce nu se numeste realitate bineinteles. Eu sincera cred ca tare mai vrea sa evadeze de langa tine sa mai cunoasca si ea lumea, nu iti va spune ca te-a inselat daca e desteapta si nu te mai doreste nu mai simte ceva pentru tine e clara treaba.
Faza e ca noi am terminat liceul anul asta si vrem sa ne mutam impreuna
si cu ea nu mai pot vb despre chestia asta cu inselatu ca ma spanzura... data trecuta cand am vb despre asta a zis ca se desp de mine si se duce la altu daca nu am increderein ea. am lasat dupa ea sa vad si uite ca am ajuns sa cred ca ma inseala. tie cum ti se pare treaba asta? sa o termin cu ea sau u?
nu vreau sa cumpar casa aia si dupa sa raman de fraier singur sau ceva de genu
Are deptul la viata ei privata nu are nevoie de paznic tot timpul
Mergi dupa ea cand mai pleaca la ''bunica,, si prinde-o in fapt. Aia e toata smecheria. Nu o sa vezi ca recunoaste ceva decat atunci cand o sa va despartiti.
Pai, sunt 2 variante:
1. Daca ti asa mult la ea, aplici "crede si nu cerceta".
2. Daca ti si la tine, incerci sa afli, daca te inseala. Din moment ce comportamentul ei s-a schimbat, inseamna ca a aparut ceva, cineva.
Ca a dat like-uri unui baiat cu care s-a imprietenit recent pe facebook, asta nu inseamna ca te inseala cu el. Poate fi altul.
Bago in pi la masa si spune-i ca ai terminat cu ea, curva nenorocita si nu te mai iluziona cu ele pentru ca vei suferi din nou.
Eu cred ca ea nu mai e iubitata, dar a omis sa te anunte si pe tine.
Daca nu te inseala, oricum nu mai vrea relatia asta. Asta reiese din comportamentul ei.
Cand vrei sa fii cu cineva nu poti sa fii asa distant si indiferent. Te tine asa...ca sa zica si ea ca are prieten.
Eu cred ca sigur te inseala, altfel nu ai intelege transformarea ei brusca, inclusiv daca ai vazut si like-urile, mesajul si " supararile " ei. Nu stiu ce sa iti zic sa faci... dar, eu as face in asa fel sa o prind si m-as desparti de ea. Nu are rost sa stai cu o persoana infidela.
Frate,nu stiu... Posibil ca, te inseala..Se comporta altfel cu tine, baga-ti picioarele, poate vrea sa, scape de tine..Incearca sa vorbesti mai deschis cu ea despre asta, si zii sa nu se mai supere daca nu mai tine la el si chestii din astea.Pace!
George0197 întreabă: