Nu cred ca ai ramas gravida mai ales daca e dupa ciclu. Cel mai bine ar fi sa ti faci un test de sarcina si apoi dupa vreo 6 ore sau dimineata urmatoare sa l repeti ca sa fii sigura! Pe viitor spune i sa si dea drumu afara sau cel mai bine utilizati un prezervativ.
Da sansele de a ramane insarcinata sunt mai scazute, dar nu inseamna ca nu se poate intampla. Fa-ti un test de sarcina si o sa stii cu siguranta ce si cum.
Sunt sanse mici insa nu e exclus. Daca faci un test de sarcina poti afla cel mai simplu.Si starile de stres si oboseala pot avea mai multe cauze, nu doar sarcina!
Stiu ca testul de sarcina poti sa-l faci abia dupa vreo 3 saptamani ca sa arate sigur raspunsul. Pe 3 august cand am facut-o prima data, si-a dat drumul afara dar nu stiu cand, pe 3 sau 4 a zis ca nu s-a mai putut abtine
Daca simt o durere usoara la ovarul drept, poate fi din cauza asta?
Cred ca trebuie sa te calmezi si sa te relaxezi. Nu cred ca esti insarcinata, mai asteapta putin si fa testele, daca nu ai rabdare da o fuga pana la doctor la ginecolog; sigur iti va spune ce si cum. Iar daca vrei sa vezi ce tip de om e iubitul tau poti sa l sperii putin si apoi sa i observi reactiile; e unul din momentele alea in care poti sa l vezi asa cum este. bafta
Multumesc mult pentru sfaturi! Sunt foarte speriata pentru ca am doar 19 ani si e prima data cand mi se intampla sa ejacueze in mine. Si daca ejacueaza in tine nu inseamna ca ramai insarcinata? Normal ca mi-e frica rau
Ba da inseamna ca ramai insarcinata. dar dupa ciclul menstrual exista o probabilitate mai mica sa ramai. Pai de ce nu folositi si voi o metoda contraceptiva ca sa nu mai fii atat de speriata de fiecare data cand ejaculeaza?!
S-a intamplat sa mergem undeva si sa nu avem protectie...
Bună!
Din PĂCATE, există RISC de sarcină
Vezi alte detalii în răspunsul pe care ţi l-am dat la cealaltă întrebare...
Toate cele bune.