Din descrierea ta rezulta ca a avut loc o dezvirginare reusita, usoara, fara dureri prea mari. Acest lucru s-a datorat pe de o parte in urma inducerii starii de relaxare a muschilor vaginali si a unei lubrifieri adecvate in urma preludiului intretinut, dar si ca o urmare a faptului ca dimensiunea penisul tau s-a "potrivit" exact cu marimea/adancimea "pasaricii" iubitei. Nu ai nici un motiv care sa-ti provoace stari de stres sau sa-ti induca stari de neliniste din cauza lejeritatii cu care s-a produs respectivul act sexual.
Măi, dacă fata spune că a avut chiar și orgasm, ce mai vrei? Aplauze?!?
E posibil ca vaginul ei să se poată dilata ceva mai mult decât poți tu să-l umpli, dar asta nu înseamnă că ai vreo problemă, atâta timp cât „clientul" e mulțumit(ă).
Relax!
Dar pe viitor, dupa ce va avea si ea mai mult contact, e posibil sa nu mai simt nimic.E posibil ca in viitor sa simta ca dau in gol? Din cate stiu o femeie matura nu are vaginul mai lung de 15 cm, desi eu am 13, 5. Zic si eu
Multumesc pentru acest raspuns. As vrea sa aud daca este si o fata care a fost in aceasta situatie
Secretul este sa schimbati pozitia, pana gasiti unele potrivite pentru amandoi, ca si cuplu. La fiecare cuplu este diferita placerea intr-o anumita pozitie sexuala. Este posibil si sa se mai intample asta, dar daca gasiti pozitia potrivita, totul va fi bine. Intreab-o din cand in cand cum se simte, dar fara sa insisti, ca altfel se va simti stresata.
Sunt multe motivele pentru care poți simți ca "Dai în gol"
Importante sunt rezolvările:
1. Încercați și alte poziții. (Doggy Style)
2. Poate face exerciții de antrenare a mușchilor vaginali.
3. Nu e singura gaura
Multumesc.O sa incercam, doar ca e mai greu cu ea, pentru ca este o fire mai rusinoasa. Speram sa fie bine.Multumesc!
Nu te complexa ca ai avea penisul mic. Marimea penisului tau este suficienta pentru a satiface o fata. Faptul ca ea avut si orgasm arata ca nu lungimea conteaza ci modul cum stii sa-l folosesti.
Bună, nu te îngrijora este normal la inceput sa fie asa.
Si eu am avut 19 ani cand mi-am inceput viata sexuala. Prietenul meu o are de 17 cm si cam destul de groasa si cand m-a dezvirginat, la fel mi-a zis si el ca a avut momente cand simtea ca dadea in gol. Dar dupa cateva saptamani, pana s-a format gaura si tot. E totul foarte bine, nu mai simte ca ar da in gol.
Probabil e si la voi in cap, incearca sa nu stai stresat si sa incercati pe parcurs si alte pozitii.
AndrewTate7789 întreabă: