| GeorgeMihailescu a întrebat:

Am nevoie de ajutorul dumneavoastra, din motivul ca am intampinat ceva ce nu am mai patit. Sunt cu iubita mea de 11 luni.Ea are 19 ani si a fost virgina pana acum 3 zile, cand a fost hotarata sa o facem.Cand mai aveam momente si ii mai bagam degetul in vagin, era foarte strans, iar lungimea era mica.Acum 3 zile cand am facut dragoste, i-am oferit si preludiu ca sa nu se simta durerea prea tare. Durerea a fost prezenta, ceva normal, insa imi intra foarte usor.Adevarul este ca era si foarte lubrifiat vaginul, chiar foarte tare.Am un penis de 13, 5 cm erectie. Dupa vreo 40 de min de penetrare,mentionez ca a avut si orgasm, insa eu nu prea simteam prea multe, deoarece aluneca foarte bine.Mi-a spus ca si ea a mai avut momente cand simtea ca as da in gol, insa spune ca i-a placut.Este vreo problema sau este doar mintea mea care ma face sa cred ca am penisul prea mic pentru ea.Mentionez am 13 cm, iar ea inainte sa o facem avea lungimea nu prea mare, aproximativ 7-8 cm din ce am simtit. AM mare nevoie de un raspuns bun sa imi calmez frustrarea /

Răspuns Câştigător
| corbulalbrosu a răspuns:

Din descrierea ta rezulta ca a avut loc o dezvirginare reusita, usoara, fara dureri prea mari. Acest lucru s-a datorat pe de o parte in urma inducerii starii de relaxare a muschilor vaginali si a unei lubrifieri adecvate in urma preludiului intretinut, dar si ca o urmare a faptului ca dimensiunea penisul tau s-a "potrivit" exact cu marimea/adancimea "pasaricii" iubitei. Nu ai nici un motiv care sa-ti provoace stari de stres sau sa-ti induca stari de neliniste din cauza lejeritatii cu care s-a produs respectivul act sexual.

8 răspunsuri:
| mihai69 a răspuns:

Măi, dacă fata spune că a avut chiar și orgasm, ce mai vrei? Aplauze?!?
E posibil ca vaginul ei să se poată dilata ceva mai mult decât poți tu să-l umpli, dar asta nu înseamnă că ai vreo problemă, atâta timp cât „clientul" e mulțumit(ă).
Relax!

| GeorgeMihailescu explică (pentru mihai69):

Dar pe viitor, dupa ce va avea si ea mai mult contact, e posibil sa nu mai simt nimic.E posibil ca in viitor sa simta ca dau in gol? Din cate stiu o femeie matura nu are vaginul mai lung de 15 cm, desi eu am 13, 5. Zic si eu

| GeorgeMihailescu explică (pentru corbulalbrosu):

Multumesc pentru acest raspuns. As vrea sa aud daca este si o fata care a fost in aceasta situatie

| Maria_Elena_Chirca_1991 a răspuns:

Secretul este sa schimbati pozitia, pana gasiti unele potrivite pentru amandoi, ca si cuplu. La fiecare cuplu este diferita placerea intr-o anumita pozitie sexuala. Este posibil si sa se mai intample asta, dar daca gasiti pozitia potrivita, totul va fi bine. Intreab-o din cand in cand cum se simte, dar fara sa insisti, ca altfel se va simti stresata.

| Ionescu_Marius_1980 a răspuns:

Sunt multe motivele pentru care poți simți ca "Dai în gol"
Importante sunt rezolvările:
1. Încercați și alte poziții. (Doggy Style)
2. Poate face exerciții de antrenare a mușchilor vaginali.
3. Nu e singura gaurawinking

| GeorgeMihailescu explică:

Multumesc.O sa incercam, doar ca e mai greu cu ea, pentru ca este o fire mai rusinoasa. Speram sa fie bine.Multumesc!

| Emilian65 a răspuns:

Nu te complexa ca ai avea penisul mic. Marimea penisului tau este suficienta pentru a satiface o fata. Faptul ca ea avut si orgasm arata ca nu lungimea conteaza ci modul cum stii sa-l folosesti.

| Iulia8659 a răspuns:

Bună, nu te îngrijora este normal la inceput sa fie asa.
Si eu am avut 19 ani cand mi-am inceput viata sexuala. Prietenul meu o are de 17 cm si cam destul de groasa si cand m-a dezvirginat, la fel mi-a zis si el ca a avut momente cand simtea ca dadea in gol. Dar dupa cateva saptamani, pana s-a format gaura si tot. E totul foarte bine, nu mai simte ca ar da in gol.
Probabil e si la voi in cap, incearca sa nu stai stresat si sa incercati pe parcurs si alte pozitii.