Practica doar Petting-ul pana cat de tarziu! Prima experienta sexuala rar este placuta! Aceasta activitate permite trisir erotice deosebit de placute, iclusiv orgasme, fara a dezvirgina fata! Iar daca se face avort, pe langa ca e foarte traumatizant psihic si fizic, de regula strica cuplul, si mai rau, Divinitatea te poate pedepsi prin a nu mai putea face copii mai tarziu, si apoi lacrimi si regrete tardive, etc. A adopta este foarte dificil, dureaza foarte mult, e strsant, etc. Si de ce sa cresti un copil strain, care nu stii ce mostenire genetica problematica poate avea, cand, daca te informezi si esti constient/a, si folosesti Prezervativul, te poti proteja atat de sarcina, cat si de boli?!
Cine vrea sa faca asta si de ce? mai detaliat care e situatia?
o sa-ti spun din start ca eu nu sunt adepta santajului emotional si nu accept argumente de genu.
daca situatia poate fi rezolvata prin mijloace logice de bine, daca nu... nu e obigatoriu ca toata lumea sa simta la fel si sa sufere la fel deci, asta cade. in plus oricine are dreptul de isi alege cum sa-si traiasca viata!
Uite un material in care se vorbeste mai vast despre viata sexula si are 6 parti insa in urmatorul se spune despre avort http://www.youtube.com/watch?v=g9v_jmBPx6Q
Nu am experimentat asa ceva, si nici nu as putea sa o fac, dar mama mea a facut-o. O traire/experienta? Au trecut aproape 20 de ani de atunci, iar amintirile, vina, durerea ...devin tot mai mari, il vede in orice copil care se apropie de ea pe cel pe care ea l-a omorat. Si sufera cumplit pentru asta...
Poate nu mai mari decat un avort, dar se va dezvolta un sentiment de culpabilitate care va creste in timp si asta pentru ca preludiul este una din cele mai importante faze ale actului sexual. Daca prima relatie in care practici pettingul nu rezista in timp, sentimentul ca "nu esti bun/a de nimic" se imprima in suflet. Si va creste odata cu nr de experiente. Se poate ajunge chiar la sinucidere. Cu cat varsta de practica a pettingului este mai mica, cu atat psihicul copilului este mai afectat si totodata posibilitatea de a se ajunge la un act sexual este mai ridicata, soldandu-se chiar cu o sarcina "nedorita".
Pe de alta parte, fizic, riscul de transmitere a bolilor sexuale este foarte mare.
Doar am cerut argumente/experiente ale unor persoane care au trecut sau nu prin asta si au ales viata/moartea pruncului. Nu m-am referit la o situatie anume.
Eu nu vorbesc pe de rost despre niste situatii posibile.
intreruperea de sarcina se face dupa ce cantaresti si analizezi f bine situatia.
eu cunosc persoane si care au ales sa-l faca si care au ales sa intrerupa sarcina, iar argumentele pro si contra erau date de context.
Fi serios, cum sa spui ca ajungi de la petting la sinucidere? Exagerezi! Ce descri tu se aplica persoanelor care au fost invatate ca sexul e urat, e scarbos, e murdar, e ceva ce trebuie facut pentru a avea copii, dar nu produce placere, ci durerere, iar astfel de persoane vor dezvolta sentimente de vinovatie indiferent daca practica pettingul, sexul normal, oral, anal sau mai stiu eu ce fantezie si in mod special daca simt placere. Persoanele normal dezvoltate, fara traume majore(viol, pedepse dure pentru masturbare, etc) si crescute in familii normale nu vor manifesta astfel de sentimente doar pentru ca fac petting.
O persoana cu tendinte depresive, cu nevoia de a fi perfect, cu stima de sina scazuta se va simti bun de nimic daca relatia in cadrul careia va face sex sau petting se va destrama, indirefent daca e prima sau a 10a pentru ca va considera ca e vina lui/ei. Da, posibilitatea de a ajunge la un act sexual e mare, dar nu mai mare decat in absenta pettingului, pentru ca la varsta adolescentei nevoia de a face sex este foarte mare si pettingul esti un mod mai putin riscant de descarcare si de cunoastere. E posibil ca acea tensiune sexuala sa se acumuleze pe o perioada mai mare de timp si sa explodeze-la un chef cu mult alcool, intr-un viol, pe graba, deci fara prezervativ si grija. Pe cand daca practici pettingul tensiunea sexuala se mai descarca si in plus nici momentul primei dati nu va fi atat de stresant pentru ca iti cunosti partenerul.
Si sa fim seriosi e una sa faci petting si cu totul alta sa faci un avort, hai sa nu facem comparatii de genul asta.