anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am nevoie de cat mai multe raspunsuri serioase! cand aveam vreo 6 7 ani m-am suit pe un gard si m-am lovit intre picioare. oare mai sunt virgina? atunci m-a durut putin pana intr-un minut si mi-a trecut, am mai stat cateva minute afara si m-am dus acasa la toaleta eram singura si am vazut ca aveam chiloteii de sange. m-am speriat atunci si am aruncat chiloteii, nu am zis nimanuibig grinnu stiu daca ati patit sa va suiti pe o bicicleta mai mare si sa va loviti... ceva de genul am patit eu.stiu ca e o tampenia dar chiar asa a fost.acum am 17 ani dar n-am uitat intamplarea aia si mie putin frica, daca o sa ma duc vreodata la vreun ginecolog si ma intreaba daca sunt virgina eu ii zic ca da si ala vede acolo ca nu sunt cine stie ce va credelaughing

11 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Virgina esti pana la primul contact sexual si ii poti spune asta ginecologului.

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Mergi la un medic ginecolog femei, la un cabinet particular (îţi vorbeşte şi te primeşte frumos) îi spui despre ce este vorba (ce ai păţit în copilărie, nu este nicio ruşine) şi în urma controlulul medical ginecolog vei ştii ce s-a întâmplat.
Nu este nimic de râs sau comic, da?
Pa, pa.

| cristi202 a răspuns:

Cred ca doar un ginecolog poate sa spuna ce e. Ar fi bine sa mergi la o consultatie, si sa i spui medicului ce s-a intimplat, asa cum ne-ai spus noua aici, si sa te consulte, sa vada care este situatia reala. Si asa vei sti sigur ce s-a intimplat.

| marrr a răspuns:

Eu eram f mica, aveam 5-6 ani si am cazut de pe gard intr-o buturuga dinaia si mi-a intrat un tepus pana aproape de. vagin? si mi-a curs sange, am fost la doctor si mi-a dat ceva.cred ca m-a cusut.In primele zile m-a usturat si a trebuie sa port un fel de pansament, dar mi-a trecut.Mai lipseau cativa mm si nu as mai fi fost aici cu voihappy. Multumesc Lui Dumnezeu!

| Encore a răspuns:

Stai fara grija virgina nu vei mai fi cand o sa ai primul contact sexual

| julieta a răspuns:

Am avut si eu o colega care a patit aproape acelasi lucru ca tine, a cazut in ceva si a fost dusa la doctor si a cusut-o jos. a avut o relatie serioasa, ia explicat priet ei de atunci ceea ce i s-a intamplat cand era mica, iar atunci cand si-a inceput viata sexuala respectivu i-a spus ca a mai avut relatii intime inainte pentru ca nu ia curs sange.sad

| wdsasd a răspuns:

Final destinationlaughing

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Daca nu a patruns inauntru n-ai de ce te teme.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Daca nu a patruns inauntru n-ai de ce te teme.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Harciog dar mi-a curs sange? de ce?straight face

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Anonimo vezi ca am cunoscut o scufita care, prin padure, cam cadea benevol intr-o anumita chestie.La tine sigur era un gard?