Nu ti-a aratat in nici un fel ca ii place de tine. Intre medic si pacient se creeaza o relatie, dar ea nu este una pasionala, ci doar o solidaritate normala. Asta ti-a aratat el si tu ai inteles gresit. Pur si simplu incearca sa fii mai cu picioarele pe pamant, nu mai interpreta in favoarea ta lucruri banale si normale.
In aceste momente te poti doar consola cu gandul ca ai avut curajul necesar dea-i spune ceea ce ai dorit sa afle. Vei fi nevoita sa-l uiti sau sa-l iubesti in continuare chiar daca stii precis, in mod sigur care este de fapt adevarata situatie, cea reala.
Draguțo dacă dentistul a zis ca ii intr-o relatie nu ai ce face! Dupa cum ai zis ru ai putea spune ca si el te place intr-o forma dar na, e deja intr-o relatie! Dacai casatorit si mau rau! Incearca macar sa pastrezi legatura ca PRIETENI! Mai mult nu se poate! Sunt 2 variante care nu-ti vor place deloc :
Varianta 1 : multumeste-te doar cu prietenia lui
Varianta 2 : uita-l, inlocuiestel cu altul
Cel mai penibil gest posibil!
Asa ceva nu faci niciodata, tocmai pentru a nu cade in ridicol si a fii refuzata.
Sper sa inveti din greseala asta si sa nu o mai repeti vreodata.
Te-as sfatuii, daca ai bun simt, sa-ti schimbi dentistul, sa nu mai apari in ochii lui, iti imaginezi nu, cate pitipoance ianintea ta au facut gestul asta? Tu crezi ca un medic se compromite la asa ceva?! Eu nu cred!
Prin ce ti-a dat de inteles ca te place? Prin faptul ca te-a atins pe umeri? Bine ca e dentist si nu ginecolog...
Nu am stat sa enumar toate chestiile prin care mi-a dat de inteles ca ma place, dar a facut-o, iti spun sigur!
Brigaela,de unde stii tu ca nu mi-a aratat in nici un fel ca ma place? Ai fost acolo?
Brigaela,de unde stii tu ca nu mi-a aratat in nici un fel ca ma place? Ai fost de fata?
Penibil nu, că în cel mai rău caz a luat-o ca pe un compliment, dar complet neinspirat da. E prea sec... nu aşa se face.
Nu am stat sa enumar gesturile prin care mi-a dat de inteles ca
ma place, dar a facut-o, iti spun sigur!
Si crezi ca ar fi fost mai putin penibil daca i-as fi spus in fata?
Dupa intrebarea asta, chiar nu ma mai indoiesc ca nu te ajuta capul sa intelegi ca, ceea ce ai facut este total penibil, jenant, deplasat, anormal.
Asa ceva pur si simplu nu se face!
Nu faci declaratie de dragoste la medicul tau, nu-i profesional si nici normal sa hartuiesti un medic, cum ai procedat tu.
Ai mai avut tupeul sa-i ceri si numarul personal de telefon si chiar te-ai iritat ca si-a permis sa te refuze.
Cred ca a avut multa rabdare si bun simt cu tine, ca altul te-ar fi injurat, sau trantit telefonul in nas, ori ar fi depus plangere la Politie ca-l hartuiesti.
Din ceea ce ai descris tu. daca ai ascuns informatii importante, atunci am gresit. dar faptul ca nu te-a atins niciodata, doar la despartire si doar cu o atingere impersonala (pe umeri) este foarte graitor. Exact ce ar face un medic care are o relatie calda, dar profesionala cu pacientul caruia vrea sa ii inspire incredere si respect profesional.
Sa inteleg ca si medicului meu de familie, o femeie exceptionala, ii place de mine, doar pentru ca alaltaieri mi-a vorbit cald si frumos, si, avand de trecut prin locul de asteptare, la intoarcere m-a chemat in cabinet atingindu-ma delicat pe umar? Stai linistita, e foarte in varsta comparativ cu mine, si stie ca sunt casatorit. Ideea e ca exista oameni frumosi, oameni calzi in lumea aceasta, oameni care prin purtarea lor pot sa iti aduca zimbetul pe buze si bucuria in inima chiar si cand in viata ta tocmai s-a dezlantuit o furtuna, si numai Dumnezeu stie de cate ori pot eu sa Ii multumesc pentru astfel de oameni!, insa e tragic daca ajungi sa crezi de pe urma unor gesturi frumoase si nevinovate o persoana ca aceea te-ar place. Mie nu o data mi s-a intimplat sa cad in greseala ta, sa cred ca vreo fata ma placea doar pentru ca facea unul sau mai multe gesturi frumoase, si bine ca nu i-am zis niciuneia, ca nu avusesem curaj sa o fac! Insa realitatea era cu totul alta. Oamenii doar se poarta frumos, pentru ca sunt oameni.
Un sfat..nu te mai duce in continuare la el la cabinet si daca are relatie nu te baga, poate chiar sunt feirciti unul cu altul.O sa iti treaca in cateva saptamani gasesti tu pe altcineva de teapa ta.
Exista o mare problema aici. bine ca am depistat o la timp! Domnul doctor, nu numai ca este îndrăgostit pana peste cap de tine, dar din moment ce ti a pus mana pe umeri e destul de clar ca are gânduri de căsătorie! Vezi ce faci! E greu sa dai înapoi acum!