Fiecare fata are ceva special.incearca sa-ti reorientezi interesul. exista altele cu suflete de 10 ori mai mari ca al ei.incearca sa vezi ce e in jurul tau.deschide ochii bine si apoi deschide sufletul.
De preferat fata... dar totusi accepti si un baiat, corect ?
Nu te poate ajuta nimeni momentan! Tu esti cel care trebuie sa-ti pui ordine in ganduri, sa lasi tot ce-a fost de domeniul trecutului. Stii cum... orice sfarsit are si un inceput! Succes.
Pai.....am avut o pritena.O chema lorena. Treabuia sa ma intalnesc cu ea vineri dar nu m-am dus deoarece imi murise o matusa si nu aveam chef de iesit in oras.Ma sunat o prietena de a ei si a inceput sa ma injure si sa ma faca in toate felurile pe mine si pe inca un prieten.Si zicea ca le-am pus sa se duca degeaba si ca le-am mintit si pana la urma s-a desparitit de mine si se dadea la prietenu meu chiar in telefon dupa ce s-a despartit de mine...
Pai.....am avut o pritena.O chema lorena. Treabuia sa ma intalnesc cu ea vineri dar nu m-am dus deoarece imi murise o matusa si nu aveam chef de iesit in oras.Ma sunat o prietena de a ei si a inceput sa ma injure si sa ma faca in toate felurile pe mine si pe inca un prieten.Si zicea ca le-am pus sa se duca degeaba si ca le-am mintit si pana la urma s-a desparitit de mine si se dadea la prietenu meu chiar in telefon dupa ce s-a despartit de mine...
Ok... e chiar tare faza. iubita ta, adica fosta, e chiar nebuna. e cu siguranta o persoana impulsiva. dar sunt sigura ca daca iai fi explicat situatia ar fi inteles. insa oricat de urata a fost despartirea nu o poti inlocui. nu e normal sa iti doresti pe alta doar ca sa te simti mai bine vei gasi o alta fata cu siguranta cand va fi momentul
Asta e acum. daca vrei sa fi presul ei cheam-o inapoi. daca vrei sa devi om treci peste.ai doar 14 ani, o sa mai alerge 20 dupa tine.da dovada de maturitate si mister, o sa devii idolul lor.
Pasta sa o crezi u ca i-am explicat faza da ea ma pune sa ma duc in oras cu ea.
Dar tu o sunasei sa ii spui ca nu mai vii, sa ii dai ceva explicatii?
Pff, copila tampita!
Las-o, meriti ceva mai bun. Nici nu ai nevoie de ceva ca sa treci peste, mai bine zis. nu ai peste ce, daca ea a facut asa! Linisteste-te!
Aaa.ok,trimite-mi un mesaj cu id-ul tau si te voi ajuta! Iti voi spune cate ceva din...''tainele fetelor"
Nu duc lipsa de fete adica sunt foarte multe fete care ma plac. Dar ea avea ceva special...
anonim_4396 întreabă: