Am si eu o intrebare pentru cei de mai sus care au raspuns: O femeie se cauta? Nu, SE GASESTE!
Iar pentru draga Michael, chiar daca cauti o minune, tu insuti trebuie sa fii o minune.
Nu poti gasi daca nu cauti
Tocmai asta fac, indirect...
Fata frumoasa vei gasi pe toate drumurile, inteligenta? nu va sta cu tine!
Numai nebunii viseaza la regine, eu nu fac altceva decat sa-mi chem jumatatea, n-as putea cere ce n-as putea fi sau oferi vreodata
Frumos raspuns, at.bafta,dar ai grija ca persoana pe care o cauti poate fi chiar langa tine...
Tu si Fizz... (la naiba, scriu Fizz cu litera mare pentru ca e om si el, ok?)
Bafta!
Ai vrea te rog sa intri pe id-ul meu sa discutam? pari o femeie cerebrala. intra te rog. indiferent2000
Nu pot cere niciodata ceva ce n-as putea oferi niciodata
Hm. e cam inutila intrebarea, pentru ca toti ne dorim langa noi pe cineva frumos fizic si cu materia cenusiela turatie 100%( destept ). Cu toate astea, uita-te in jur. Cati oameni sunt fericiti ca si-au gasit jumatatea? Cati oameni sunt tristi ca nu si-au gasit jumatatea?
Nu ai inteles raspunsul meu cred. Tu probabil gresesti ca multi altii si iti gasesti fericirea in altii ( persoana de langa tine). Implinirea ta depinde de alte exemplare speciei tale si asta e rau. Daca nu te poti face tu fericit. Traieste prezentul, nu cauta persoane care sa iti asigure viitorul. Vei ajunge intr-un tarziu sa iti dai seama ca tot ceea ce faci este sa alergi dupa un tren care oricum se va opri la statie.
De ce din lateral tabla de sah se vede intotdeauna mai bine? pe tine nu te macina realitatea cruda afaptului k fericirea nu exista asa cum o dorim noi? cum poti da un sens vietii intr-o lume plina de prefacuti,mincinosi? oamenii se tem sa iasa in fata,sa spuna lucrurilor pe nume,se ascund in spatele ziarului si intre oalele din bucatarie,pentru ca dragostea s-a consumat si tot ce era de spus s-a spus,,dar daca ii intrebi de sunt fericiti,,nu termini intrebarea k ei deja ti-au raspuns:da cum sa nu,suntem asa fericiti si ne iubim k odinioara,de ce EMINESCU a spus ca de-ar fi k toata lumea sa piara si s-o poata salva cu o minciuna,n-ar spune acea minciuna si-ar lasa lumea sa moara asa cum a trait si iubit. cum sa nu-mi imaginez k ceea ce caut si vreau eu exista cu adevarat,care tren ce statie,traim din clisee? nu observi k cele mai reusite filme sau carti sunt inspirate din realitate? XALA,iubirea exista si fericirea mea esti tu,scuze,dar asa se spune, nu pot zice niciodata k fericirea mea sunt eu, totul e relativ. te pup
Cine esti tu? as vrea sa vorbim anumite lucruri
Nu am negat faptul ca iubirea nu exista. Dar majoritatea dintre noi alergam dupa o imagine din mintea noastra sau o imagine din trecut.
Stau si ma gandesc.cel mai rau lucru care s-ar putea intampla omenirii ar fi ca dorintele fiecaruia sa se indeplineasca. Pentru ca omul nu e capabil niciodata sa-si stapaneasca aspiratiile.
Lumea de azi este rea, oamenii sunt de o complexitate greu de descris, dar cu toate astea cred ca fericirea ti-o poti gasit in fiecare zi daca vrei. Chiar si acum cand pui o intrebare, surazi in adancul tau cand vezi ca esti ajutat cu opinii, decat sa fi pus o intrebare si ea sa fi ramas fara raspuns.
Si ajung de unde am plecat mai sus, fericirea ti-o poti gasi in multe, nu doar in oameni. S-ar putea ca la un momendat un lucru sa te bucure mai mult decat fata furmoasa si inteligenta pe care ti-o doresti DOAR acum.
Nu incetezi sa ma uimesti,si totusi,draga mea,daca observi bine toate aceste raspunsuri si intrebari pleaca din sufletul oamenilor,oricat de gingas ar fi un catelusnu-mi poate aduce fericirea sarutului tau cald,scuze din nou,cred ca te-ai invatat deja cu ex astea stupide. oricum, ratiunea ta este asa luminoasa incat reusesc sa cred ca ceea ce caut nu e doar o iluzie, ma ajuti mult. iti multumesc
Oricat de gingas ar fi un catelus,nu-mi poate oferi fericirea redata de sarutul tau,scuze iar, exemple stupide, oricum intelegi tu.iti multumesc. cum sa facem sa vorbim? 1974 giurgiu
TPU nu este = matrimoniale
De ce te ascunzi?