| cosmin2344 a întrebat:

Am nevoie de o fata frumoasa si inteligenta, am oarecum o sansa sa gasesc asa ceva?

Răspuns Câştigător
| Flav a răspuns:

Am si eu o intrebare pentru cei de mai sus care au raspuns: O femeie se cauta? Nu, SE GASESTE!
Iar pentru draga Michael, chiar daca cauti o minune, tu insuti trebuie sa fii o minune.

21 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Trebuie să o cauți, nu vine ea direct la ușă.
Pa, pa.

| vreau1alint a răspuns:

Da, daca stii unde sa o cauti.

| cosmin2344 explică (pentru Legiuitoarea):

Tocmai asta fac, indirect...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cand iti doresti ceva, trebuie sa fii tu asa. Inteligenta presupune multe.

| Crimeea a răspuns:

Dar ce, tu esti pe masura?

| cosmin2344 explică (pentru anonim_4396):

Nu pot cere niciodata ceva ce n-as putea oferi niciodata

| Vizitiul a răspuns:

Eu am gasit-o fara s-o caut.

| cosmin2344 explică (pentru Crimeea):

Numai nebunii viseaza la regine, eu nu fac altceva decat sa-mi chem jumatatea, n-as putea cere ce n-as putea fi sau oferi vreodata

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Hm. e cam inutila intrebarea, pentru ca toti ne dorim langa noi pe cineva frumos fizic si cu materia cenusiela turatie 100%( destept ). Cu toate astea, uita-te in jur. Cati oameni sunt fericiti ca si-au gasit jumatatea? Cati oameni sunt tristi ca nu si-au gasit jumatatea?
Nu ai inteles raspunsul meu cred. Tu probabil gresesti ca multi altii si iti gasesti fericirea in altii ( persoana de langa tine). Implinirea ta depinde de alte exemplare speciei tale si asta e rau. Daca nu te poti face tu fericit. Traieste prezentul, nu cauta persoane care sa iti asigure viitorul. Vei ajunge intr-un tarziu sa iti dai seama ca tot ceea ce faci este sa alergi dupa un tren care oricum se va opri la statie.

| Crimeea a răspuns (pentru cosmin2344):

Frumos raspuns, at.bafta,dar ai grija ca persoana pe care o cauti poate fi chiar langa tine...

| Kaℓi a răspuns:

Tu si Fizz... (la naiba, scriu Fizz cu litera mare pentru ca e om si el, ok?)
Bafta!

De ce din lateral tabla de sah se vede intotdeauna mai bine? pe tine nu te macina realitatea cruda afaptului k fericirea nu exista asa cum o dorim noi? cum poti da un sens vietii intr-o lume plina de prefacuti,mincinosi? oamenii se tem sa iasa in fata,sa spuna lucrurilor pe nume,se ascund in spatele ziarului si intre oalele din bucatarie,pentru ca dragostea s-a consumat si tot ce era de spus s-a spus,,dar daca ii intrebi de sunt fericiti,,nu termini intrebarea k ei deja ti-au raspuns:da cum sa nu,suntem asa fericiti si ne iubim k odinioara,de ce EMINESCU a spus ca de-ar fi k toata lumea sa piara si s-o poata salva cu o minciuna,n-ar spune acea minciuna si-ar lasa lumea sa moara asa cum a trait si iubit. cum sa nu-mi imaginez k ceea ce caut si vreau eu exista cu adevarat,care tren ce statie,traim din clisee? nu observi k cele mai reusite filme sau carti sunt inspirate din realitate? XALA,iubirea exista si fericirea mea esti tu,scuze,dar asa se spune, nu pot zice niciodata k fericirea mea sunt eu, totul e relativ. te pup

Cine esti tu? as vrea sa vorbim anumite lucruri

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru cosmin2344):

Nu am negat faptul ca iubirea nu exista. Dar majoritatea dintre noi alergam dupa o imagine din mintea noastra sau o imagine din trecut.
Stau si ma gandesc.cel mai rau lucru care s-ar putea intampla omenirii ar fi ca dorintele fiecaruia sa se indeplineasca. Pentru ca omul nu e capabil niciodata sa-si stapaneasca aspiratiile.
Lumea de azi este rea, oamenii sunt de o complexitate greu de descris, dar cu toate astea cred ca fericirea ti-o poti gasit in fiecare zi daca vrei. Chiar si acum cand pui o intrebare, surazi in adancul tau cand vezi ca esti ajutat cu opinii, decat sa fi pus o intrebare si ea sa fi ramas fara raspuns.
Si ajung de unde am plecat mai sus, fericirea ti-o poti gasi in multe, nu doar in oameni. S-ar putea ca la un momendat un lucru sa te bucure mai mult decat fata furmoasa si inteligenta pe care ti-o doresti DOAR acum.

Nu incetezi sa ma uimesti,si totusi,draga mea,daca observi bine toate aceste raspunsuri si intrebari pleaca din sufletul oamenilor,oricat de gingas ar fi un catelusnu-mi poate aduce fericirea sarutului tau cald,scuze din nou,cred ca te-ai invatat deja cu ex astea stupide. oricum, ratiunea ta este asa luminoasa incat reusesc sa cred ca ceea ce caut nu e doar o iluzie, ma ajuti mult. iti multumesc

Oricat de gingas ar fi un catelus,nu-mi poate oferi fericirea redata de sarutul tau,scuze iar, exemple stupide, oricum intelegi tu.iti multumesc. cum sa facem sa vorbim? 1974 giurgiu

| cosmin2344 explică:

Ai vrea te rog sa intri pe id-ul meu sa discutam? pari o femeie cerebrala. intra te rog. indiferent2000

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru cosmin2344):

TPU nu este = matrimoniale

De ce te ascunzi?

| GandesteLogic2011 a răspuns:

Fata frumoasa vei gasi pe toate drumurile, inteligenta? nu va sta cu tine!

| GeorGEBlaCKRidER a răspuns (pentru Flav):

Nu poti gasi daca nu cauti laughingwinking