E foarte frumos,dar nu incepe cu "draga Gaby",presupune o lunga scrisoare si tu spui doar cateva cuvinte,deci renunta.
Uite,ar trebui sa scrii cam asa:
"Frumusetea si delicatetea acestor lebede,sa-ti aduca mereu aminte de noi doi,Hermano si Hermana.
Iti doresc cea mai frumoasa primavara!"
Cam asa...
E asa dragut gestul tau si atat de plin de sensibilitate!
Nu stiu spaniola,regret,aici cred ca te vei descurca singur,ai grija sa fie corect scrisa,o greseala ortografica sau de gramatica scade enorm valoarea unui gest generos!
Ia o coala de hartie bej,arde-o putin pe margini,curat-o bine,sa semene a pergament,scrie pe ea micul tau mesaj, semneaza, fa-o sul si leag-o cu o panglicuta sau un snur de matase.
Efectul vizual va fi minunat!
Felicitari, gandesti frumos, pastreaza-ti mereu gandul bun si inima insorita!
O primavara minunata iti doresc!
A moment of silence for our brother in friendzone.E ca naiba ba...ce sa zic...incearca sa scapi de aceasta bariera
Daca iti place de ea si vrei in oarecare masura sa ii dai niste indirecte, parerea mea este sa scrii altceva pe acest bilet, ceva ca ti-ai dori sa urcati inca o treapta, ca o placi si bla bla.nu folosi frate si sora, pentru ca atunci nu mai avansezi niciodata.ai luat lebedele cu inimioara, deci pasul e pe jumatate facut.
Lupta pentru ceea ce iti doresti, pana nu va fi prea tarziu!
P.s: daca ii place spaniola si o intelege cat de cat trimite-mi un msj pe privat si iti traduc eu ceea ce vrei sa-i scrii pe spaniola!
Succes!
beausingurlamasamea întreabă: