Urmeazati inima, ascult-o pe ea, e cea mai buna prietena, eu cred ca daca ai incerca sa iesi cu el nu ai pierde nimic :X
Stii ca analizezi situatia foarte bine, aici totul e posibil sa fie, el poate ca isi da seama ca il placi si face asta special, dar poate sa fie si partea buna, adica intr-adevar sa-i placa de tine, dar mai putine sanse la varianta asta, de obicei baiatul de la natura este mai insistent si mai rapid, asa ca nu stiu daca a tinut asta in el, vezi si tu numai sa fii atenta
EUSIATIT -nu stiu de ce, dar cand am citit postul tau mi-a venit in cap proverbul:Hotul, spune de altii ca fura.
Eu spun ca nu e adevarat ce zici tu acolo.Fii sigur ca baietii (majoritatea)isi doresc doar sa se culce cu o fata, cu cat mai repede cu atat mai bine.Asa ca nu stiu cine pe cine sare primul
by daii
Sigur nu ai mai mult de 15 ani poate am spus mult. vi se pare ca daca se uita un baiat la tine gata e iubire. cred ca e bine sa nu te repezi asa la prima privire. de obicei fetele asteapta sa fie invitate. dar voi mai sunteti instare sa satiti pe ei. eu am 2 baieti si mi au spus ca vopi fetele sunteti cele care vreti sex din prima seara daca se poate si multe altele. mai potolitiva ca de aceea faceti si copii la comanda ca sunteti nerabdatoare...
Nu e genul de baiat timid pana la fete, relatii. Iesi cu omu si trage-l usor de limba, mai arunca-i si tu o bombita ca il vrei, adopta un mod mai serios de a spune lucrurile ca sa il determini si pe el sa fie serios ca sa poti afla cam ce si-ar dori si el. Sau poti sa iei tu initiativa si sa-i spui direct ce simti pentru el, o sa-l faci sa se gandeasca la tine, implicit VOI.
EUSIATIT esti cam dur, nu generaliza, depinde in ce cercuri se invart baietii tai.